OCR Norway

Herlige OCRNorway-familien!!

Mari Weider

Herlighet folkens...var akkurat en kjapp tur innom OCRNorway.no nå og det har jo bare eksplodert!!! Gårsdagen var helt magisk, og magien fortsatte utover i de sene kveldstimer. Ikke ofte Supermann og jeg tar den helt ut, men med verdens kuleste folk i byen og med den Fine hinderløpfamilien vår var det bare så utrolig gøy å sitte og skrøne til langt utover kvelden. 

jeg hadde ønsket meg en camp på Tough Viking igår, men kunne aldri drømt om det som møtte meg på Tryvann kl 09 igår. Allerede hadde folk laget en camp og folk jeg bare hadde drømt om å se igjen hadde meldt seg på i siste liten. Og stemningen var skyhøy og stigende. Jeg må bare lukke øynene, knipe meg i armen og spørre meg selv om dette virkelig skjer!!!  Å få lov å være på lag med disse fantastiske folka...dere er helt vidunderlige og den energien dere gir meg...jeg må bare si tusen tusen takk!!! Igjen!

 

image.jpg

Nå skal jeg ned til Oslo igjen for å nyte sola sammen med jentene mine og flere fine folk - skriver til dere ikveld og da lover jeg dere et bildedryss uten sidestykke!!! 

klemMari

 

image.jpg