OCR Norway

På egne ben...og nedtelling!

Mari Weider

Wow dere...jeg er helt målløs over pågangen til siden her siste uken. Er det virkelig sånn at siden begynner å få egen ben å stå på. Da jeg startet denne siden her var jeg veldig skeptisk til å starte noe eget, forlate trygge bloggplattformer og starte noe helt på egen hånd. Men med Supermann på laget og gode ord fra verdens beste Silje Mariela tok jeg sjansen. Og nå ser det jammen ut som vi begynner å nærme oss noe. Det er kanskje litt vanskelig å kommentere her inne, jeg vet ikke...men om det er noe du/dere vil ha, savner osv er det bare å kontakte meg på mari@ocrnorway.no!

Mandag er altså alltid en god dag å starte uken på ;) Og med litt mer ro i huset har jeg bestemt meg for å virkelig bruke denne mandagen for alt det er verdt! Jeg må igjen begynne å prøve å få skikk på løpingen min, treningen har vært katastrofal den siste månenden, nesten så jeg skammer meg med tanke på hvor mye arbeid jeg la ned sammen med Robin i vinter. Men som sagt, grunnlaget er der, og med litt mer søvn og hvile innabords så er jeg positiv:

Så...min treningsuke:

mandag - bakkeintervaller 4 drag

tirsdag - rolig langkjøring sone 2 + styrke

onsdag - intervaller ute + egenvektstrening

torsdag - rulleskøyter til og fra jobb

fredag - løpe til og fra jobb - sone 2

lørdag - holmenkollstafetten?

søndag - hvile

Ser dere jeg har satt inn en nedtellingsklokke til OCR European Championsship på siden her...det er så lang tid jeg har på meg til å bli en bedre løper, få sterkere grep og mestre peggboardet + sternum chekern! Så lykke til med det Mari!

Klem Mari

 

Ps...hva er neste løpet ditt?? Mitt er WOX Telemark 21.mai - sees vi???