OCR Norway

I ren desperasjon...

Mari Weider

"Trening skal gjøres på overskudd Mari, det vet du!" 

...melding fra coach Robin igår. Jeg står jo egentlig litt på egne bein om dagen også treningsmessig sett, men jeg har jo liksom fått et tillitsforhold til denne mannen, og han er alltid like klar og tydelig å forholde seg til. Så de planlagte bakkeintervallene utgikk til fordel for litt rydding i huset igår, sofakos med jentene, litt ekstra kvalitetstid med eldstemann og i seng tidlig. Og når jeg i tillegg klarte å blingse på klokka da jeg stilte den igår, så vi sto opp kl 0730 istedet for 0630 (!) så ble det jaggu en ekstra time søvn der og. Så litt ekstra hvile der, og i kjøleskapet står nå en solid dose medisin! For i ren desperasjon lagde jeg meg en ny ladning grønn gugge. Og denne gangen gikk jeg hardt til verks:

- 2 sitroner

- en boks ananas

- 2 grønne epler

- en god bit ingefær

- en halv broccoli!

Dette må da være en skikkelig booster for kroppen, og med testsmaking nå mens jeg skriver til dere, så kan jeg igjen gi tommel opp for den grønne gugga mi! Til de som måtte være bekymret for broccolien...vel den smakes ikke! Og den er billig om dagen, så billig og bra medisin!

IMG_0111.jpg
Det ser jo bare lekkert ut da med den grønne friske fargen!  Ellers fikk jeg en superspennende telefon igår...en forespørsel om noe jeg aldri har gjort før. Skal fortelle dere mer om det litt senere - men jeg lover dere - jeg er gira...og vettskremt ;)  KlemMari   

Det ser jo bare lekkert ut da med den grønne friske fargen!

Ellers fikk jeg en superspennende telefon igår...en forespørsel om noe jeg aldri har gjort før. Skal fortelle dere mer om det litt senere - men jeg lover dere - jeg er gira...og vettskremt ;)

KlemMari

 

Liten sneakpeak fra mitt nye sparom <3   

Liten sneakpeak fra mitt nye sparom <3

 

Bare elsker bildene Richard fra  Epic Action Imagery  tok av oss dagen før Viking Race. Er familiebildene sine det tenker jeg!

Bare elsker bildene Richard fra Epic Action Imagery tok av oss dagen før Viking Race. Er familiebildene sine det tenker jeg!