OCR Norway

Oppdateringer....

Mari Weider

Jeg har sagt det så mange ganger nå at dere sikkert er dritt lei...men det har vært litt travelt i det siste...litt faktisk ;) (an understatment). Men jeg har rett og slett ikke rukket alt jeg skulle ha gjort. Derfor må jeg nå bruke litt tid på å oppdatere meg. Innlegget mitt om Toughest i London er nå ute på Runners World (endelig!) og jeg tror jeg nå endelig skal ha fått med en kort presentasjon av alle de norske løpene inne på siden her. Jeg har også oppdatert kalenderen litt - jeg ser det er et drøss av løp fremover, så om noen mangler - vær så snill å hjelp meg å minn meg på dem!!! Alle skal jo med her inne! Så om du fortsatt lurer på hva som passer inn i din kalender, ta og sammenlikn den med løpskalenderen her inne og se om du finner noe som passer ;)

Jeg skal straks og med en gang sette i gang med presentasjonen av Viking Race i Fredrikstad og, dere fikk jo en liten teaser i går - og vi har vel samtlige spammet nettet med bilder fra Epic action imagery som trofast var på plass i går og sørget for gode minner. De svikter aldri, og det ser man av bildedrysset som raste i går kveld! Jeg var så heldig å få spise middag med teamet i Epic og min venn Arnel som filmet løpet for OCRTube som dere finner link til i sidebannerne! Utrolig kult å endelig møte han, og vi jobbet hardt med å få han til å komme til Barskingen også. Han har løpet på listen sin over løp han vil filme i Norden i år, så jeg krysser fingrene - vi rakkjo fordundre meg ikke ta et selfi i går heller...;)

Men nå må jeg sove litt...så er jeg bare nødt til å sette i gang noen seriøse tiltak fra mandag av. Tror både Supermann og jeg må lete litt etter løpeskillsa langt der inne et eller annet sted. Jeg tror rett og slett jeg blar meg tilbake i løpeprogrammene til Robin...kjennes uansett ut som jeg må begynne på ny scratsj og hvorfor ikke gå tilbake til ekspertisen da!

KlemMari

image.jpg
Å stå på startstreken her hjemme med kremen...ingenting som kan måle seg med det faktisk!!! 

Å stå på startstreken her hjemme med kremen...ingenting som kan måle seg med det faktisk!!! 

No words needed! 

No words needed!