OCR Norway

Apebursdag!

Mari Weider

Heisann alle sammen! Har dere hatt en deilig helg? Været kan vi vel på ingen måte skryte av, men det gjør jo ikke alltid noe. Det er koselig med sol, men er planer lagt så får man bare kle seg deretter... For vi hadde nemlig lagt planer! Store planer!

"Mamma jeg vil ha bursdagen min i Ammerudtunnelen!" hilsen Karoline! Vel...ikke meg imot det - og som sagt så gjort. Igår ble Ammerudtunnelen invadert av små og store apekatter. Vi var så heldig å få med oss Lars-Martin som sjefsape...

Vi andre blir liksom som litt sånn småbleke aper i forhold...men flokken trenger en leder, og vi kunne ikke bedt om en bedre mann.

Hele bursdagen i tunnelen varte i drøye to timer, og i løpet av de timene hadde vi både vanlig stafetter, evighetsstafetter (det var faktisk skikkelig kult, og ungene som lærte oss!), stå på hendakonkurranse, monkeybarkonkurranse, stille lengde konkurranse, hengekonkurranse...ja i det hele tatt var det mye konkurranser. Men i ekte OCR-spirit selvsagt - alle fikk like mye jubel og applaus, og fokus var på mestring og moro fremfor å vinne. Jeg tror og håper alle hadde det gøy og jeg vet ihvertfall med sikkerhet at det ikke er lenge til vi skal tilbake!

Vi rakk til og med å ta et lite teambilde til team OCRNorway! Så utrolig kult - vi har jo allerede blitt en finfin liten gjeng, og jeg gleder meg masse til mer apestreker utover våren. Team OCRNorway kommer allerede til å samles noen få på Roebuck hotell i England før vi løper Toughest der, så det skal bli superkos å skravle og skrøne litt kvelden før det store sirkuset drar igang!

KlemMari

Proud members of team OCRNorway - Mari, Camilla, Lars Martin og Martin! Sponsored by  Skins

Proud members of team OCRNorway - Mari, Camilla, Lars Martin og Martin! Sponsored by Skins