OCR Norway

Team OCRNorway!

Mari Weider

WOW - godmorgen alle dere herlige! Sola skinner igjen og jeg kjenner at idag er jeg optimistisk! Det er blå himmel, det er april og det er fredag. Det MÅ jo bare bli en knalldag! Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke denne deilige dagen til, men jeg vet at jeg har noe spennende jeg vil lufte for dere!

Supermann og jeg har nemlig hatt en drøm...og for noen uker siden tok Super-Pablo kontakt med meg og satte ord på drømmen. Og igår - satte Skins ord på drømmen! Da ble det plutselig virkelig! Så i hinderløpssesongen 2016 starter Team OCRNorway opp! Dere som kjenner meg vet at jeg er over gjennomsnittet ivrig og spontan, så alt er egentlig i startgropen enda, men jeg kan love som følger:

- bra folk på teamet

- plass til alle

- god stemning på løp

- reisekamerater i utlandet

- fellestreninger

- rabattkoder på klær og utstyr

-forhåpentlig rabattkoder på løp etterhvert

Alt er som sagt veldig i startgropen, men hvis DU er interessert i å løpe sammen med team OCRNorway og herlige mennesker i år, send meg mail på mari@ocrnorway.no så snakkes vi snart! Første løpet i Norge er Viking Race Fredrikstad og jeg håper jeg ser mange av dere der! Og for dere som blir med til London og løper Toughest - arooooooooooo!

Aight - ha en herlig dag da dere så løpes vi snart!

KlemMari