OCR Norway

Pimp those legs!

Mari Weider

Hei alle sammen. Lite innlegg her på tampen fra meg. Hverdagen raser avgårde og trening er som vanlig en utfordring å få til. Mye vil ha mer, og jeg får liksom aldri trent nok iforhold til hva jeg vil. Men da må man liksom bare være fornøyd med det man får til, av og til strekker rett og slett ikke tiden til - ei heller kroppen.

Men det er 3 uker nå til Toughest London...jeg kjenner på presset, valgt ut til å løpe for Skins sammen med to flotte atleter - jeg vil jo ikke skuffe! Så fokus nå blir å prøve å pimpe beina litt til å gå litt fortere neste ukene. Det er ufattelig digg å kjenne at mengdetreningen sitter som den skal, det er ikke noe problem nå å løpe godt over en mil uten å hive etter pusten og ta "Juksepauser"...men tempo mitt er vel som vanlig der snagget ligger. Så intervaller skal inn på teppet, og jeg prøver meg så godt jeg kan på å legge opp et program fremover som funker, og håper at jeg har lært noe:

- søn: Bakkeintervaller - 6 x 4 mins

- man: Rolig langkjøring - 13 km

- tirs: Intervaller på terskel 6 x 6 mins

- ons: rolig langkjøring / styrke på kvelden

- tors: intervaller 5 x 5 mins /styrke på dagen

- fre: løpe til jobb...

- lør: sykle til jobb - løpe hjem intervaller

- søn: progressivt løp til jobb 7 km - sykle hjem

Dette må jo bare bli bra - ha en herlig uke så blogges vi brått!

KlemMari

image.jpg