OCR Norway

Tough guy-boblen...

Mari Weider

Heisann fine gjengen! Er det bra med dere? Jeg ser det syder og bobler overalt på sosiale medier om dagen - det er helt tydelig at sesongen er rett rundt hjørnet. Former spisses, mil tilbakelegges både til fots og i monkeybaren, planer legges om hvilke løp, når, hvor, hvor mange osv. Jeg bare elsker å følge med i kulissene - det fryder meg at folk er så gira. Foruten at vi kicket i gang sesongen i Wolverhampton vet jeg at folk skal til

Arena run i Sverige

Strong viking i Nederland

Military Fitness Challenge i Sverige

Nuts Challenge i England

Og etter disse løpene banker det i gang med Kick-off i Hønefoss 9.april og så går det slag i slag hva meg bekjent er. April, mai, juni - come hit us hard!

Etter tilbakemeldingene tidligere i fjor, vrir jeg hodet mitt for å prøve å få denne siden så proff som mulig, og driver og snoker rundt på Storesøstersiden OCREurope.com. Dette er en helproff side drevet at et team av mennesker som tar for seg alt som skjer av OCR stoff i Europa. Vi er foreløpig bare en bittelillesøster, men det skader ikke å herme litt. Det er jo det alle småsøsken gjør er det ikke. Så en del ting blir endret litt her inne, men det kommer litt py om pø. Og det er nok flere av dere som kommer til å få henvendelser fra meg, med ønske om hjelp fra dere!

Ellers er jeg fortsatt litt i en boble - jeg er en elendig blogger, som rett og slett må lære meg å ha med meg laptop'en min på tur. Jeg syder over av tanker og følelser når jeg er på tur, og det beste er å få ting ned med en gang. Når jeg kommer hjem kræsjer jeg alltid litt og det blir så vanskelig å få ned ting i den rette stemningen;) Men jeg lover altså at det kommer!

Jeg snakket med så mange spennende mennesker, og la en skikkelig drømmeplan med en veldig stor person innen OCR-verden. Får vi det til, lover jeg dere en opplevelse dere sent vil glemme, men foreløpig er det en så stor og vidunderlig drøm at jeg ikke tør å si noe høyt. Og om jeg klarer å få satt den ut i livet vet jeg heller ikke. Men som en annen veldig nær person av meg sa i går - så lenge det er en drøm må man holde liv i den <3

KlemMari