OCR Norway

Når gubben får dilla på grønn gugge!

Mari Weider

På gamlebloggen min har jeg flere ganger delt den grønne gugga mi med leserne mine. Det hele begynte med at jeg tok en sånn juicekur fra Essentially.no - men dessverre er det ikke noe jeg kan ta meg råd til i hytt og gevær, så da tenkte jeg at dette må jeg kunne lage noe liknede av selv... og som sagt så gjort. Dog bruker jeg blender istedet for juicemaskin, blir ikke like tyntflytende som juice da, men du får desto mer fiber og alle vitaminene med deg! Og det er superenkelt, noe som er viktig for meg.

Ingredienser kan du nesten bestemme helt selv, men det er et par ting jeg alltid har med:

- Ingefær

- Spinat

Ingefær er genialt, da du kan ha det liggende i en lang stund uten at den blir dårlig. Utover dette kan du velge helt fritt hva du tar med. Noen ganger lager jeg også en restesmoothie, av alle de frukter, eller grønnsaker som ikke lengre frister andre å spise. Men i smoothien blir det knall. Men her er ihvertfall en liste over ting jeg pleier å velge mellom:

- slangagurk

- stangselleri

- sitronsaft

- grønne (eller røde...eller gule) epler

- ananas

- mango

- broccoli (men den må være fersk!)

Til å begynne med pleide jeg å stå å skrelle all frukten, men etter å ha sett gutta på Joe and the juice slenge alt oppi med skall/skinn har jeg også begynt med det, og det funker helt gull. Bare kjør det litt ekstra i blenderen.

Til slutt heller du vann oppi til ønsket konsistens! Og putt i kjøleskapet! Jeg pleier å lage så jeg har noen dager, men nå forsvinner det altså fort siden Supermann har fått dilla også!

Enjoy!

KlemMari