OCR Norway

Valentin-intervaller

Mari Weider

First thing first - Happy valentine og gratulerer med morsdag til alle dere fine der ute. Tenk at to så herlige feiringer kommer på samme dag - blir liksom dobbelt så gøy da. Som vanlig kaster media seg over disse spesielle dagene - ofte kritisert sønder og sammen pga både amerikanske aner og fordi handelstanden skor seg på dagen... Jeg sier bare javel - bring it! Jeg er en sucker for dager som gjør at hverdagen er litt annerledes og jeg elsker enhver anledning for å enten bli feiret eller feire noen andre jeg er glad i. Og dessuten, man velger da definitivt hvordan man vil feire sånne dager. Facebook har selvfølgelig svømt over av vakre blomster, kjærlighetserklæringer mm....jeg fikk mine vakre roser av finest Synne igår - og dagen idag har blitt feiret veldig enkelt på stedet jeg elsker å være - sats Metro på mølle og blant tunge vekter. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å være med min kjære. Hvert øyeblikk vi får vært sammen er uansett verdt å feire, og vi feirer best der vi er lykkelige begge to.

Da vi kom hjem ble vi i tillegg møtt av lille Nora i døra som har skutt helt blink med hva hun vet vi digger - to glass Fres ble gitt til oss rett etter at vi kom hjem, og oppe i stua ventet tegninger og små kjærlighetsbrev med verdens beste mamma og pappa på <3 Så valentine og morsdag behøver ikke koste penger heller ;) Tross alt er det tiden og kvaliteten på den vi har sammen som betyr noe.

Men valentin-intervaller da...hehe jeg kaller de jo seff bare det fordi de kom akkurat på dagen idag - men dere som kjenner meg nå vet jo også godt at jeg elsker intervaller! Så vinn-vinn for meg idag! 

- 5 x 5 mins drag på terskel, 13,5 km/t i fart og med ukens siste økt i boks kan jeg skryte på meg den beste løpeuken jeg noen gang har hatt i hele mitt liv. 2 langkjøringsøkter + 3 intervalløkter = 54 kvalitetskilometer rett inn på høyrentekontoen! Tusen takk igjen Robin - neste uke er det bestemt at jeg skal ha fokus på langkjøring igjen, så jeg starter allerede morgendagen med 2 timers langkjøring tenker jeg! Krysser fingrene for sol og anstendig temperatur!

Kos dere videre med dagen - her hjemme har vi nå gått over til jentekveld, det blir litt rydding, mye sofakos og tidlig kvelden på oss. Helt perfekt med andre ord!

KlemMari

...ja og ps...endelig har den nye hjemmesiden til SKINS åpnet. Jeg venter i spenning på den nye serien DNAmic, Supermann (!) har allerede fått testet et par tights, og jeg sikler hver gang han har de på seg (...jatakk begge deler, digg mann og digge tights ;)