OCR Norway

Rå styrke!

Mari Weider

God morgen alle sammen! Igår var det lillelørdag og snart er det helg. Må jo bare bli en diggers dag i dag da! Må bare si jeg elsker kollegaene mine - er aldri et kjedelig øyeblikk med dem! Igår satt vi på vaktrommet og diskuterte tempo på 10 km, hvorpå en sier at det er jo unnagjort på 40 mins...jeg bare himler med øynene og sier - jojo...jeg er ikke inærheten av 40 mins på en mil, men fint for deg! Hvorpå det kommer fra en annen - jammen du har jo sånn rå styrke og greier! Hahaha ja jeg kan leve med det - langt unna 40 mins på 10 km, men full av rå styrke!

Den store snakkisen på nett igår, var jo helt klart at tid og sted for OCR World Championsship var sluppet - Ontario Canada! Blue Mountains! Shit det hadde vært kult altså! Blir nok fler og fler som higer etter deltagelse her - selv må jeg si jeg meldte min interesse for Ultra Beast i Slovakia også - 3. september 2016, 4,2 mil i fjellene! Damn liksom! Men det gjør nok ikke bare litt vondt, og er definitivt for de ekte rå folka...vet ikke helt hvor rå jeg faktisk er altså, eller klarer å bli...eller hva sier du Supermann? Ler meg ihjel av det bildet her som ble knipset av oss på 5 km på Viking Race...jeg var sånn ca bevisstløs og overlykkelig da jeg hoppet over flammene med Supermann, og holdt på å legge meg ned, da han plutselig drar tak i meg og sier "Nå må du løpe da!!! Vi er ikke i mål enda:

Hahaha bokstavlig talt dratt over målstreken...hvem vet...kanskje det blir jeg som drar Supermann med til Slovakia???  Kjipern er jo at det kræsjer med Toughest i Kollen da...men nå er jo både Supermann og jeg nesten blitt ekte Spartanere i blodet...så..ja jeg vet ikke ;) Vi får se!

Hahaha bokstavlig talt dratt over målstreken...hvem vet...kanskje det blir jeg som drar Supermann med til Slovakia???

Kjipern er jo at det kræsjer med Toughest i Kollen da...men nå er jo både Supermann og jeg nesten blitt ekte Spartanere i blodet...så..ja jeg vet ikke ;) Vi får se!

Aight - igår var det styrke, idag er det intervaller. De kule og morsomme 30/30 intervallene i motbakke - gonna be awesome. Etter snart 2 uker på EgoSuperegg er det dags for en evaluering snart om hvordan formen kjennes, og ikke minst skal vi få tatt oss en slik VO2 og syretest - fått anbefalt Magnat av Jørn Stian i Ego, så har fått kontakt der inne. Ble jo helt starstruck da jeg så den staben av folk de hadde - kommer vel til å snuble i mølla hvis alle disse er på jobb ;) hehe...men uansett - nok en ting jeg aldri har gjort før og som sikkert blir både spennende og ihvertfall helt sikkert veldig vondt!

KlemMari

 

image.jpg

Andreas, Ena og Isak får oss stadig til å gjøre råere ting enn forventet på Viking Race ;)