OCR Norway

All pleasure, no pain

Mari Weider

Endelig helg dere! Er ikke det bare himmelsk deilig! Er det noe jeg har lært meg å verdsette høyt etter at jentene begynte på skolen er helgen. Da er det ikke lekser, vi kan sove lengre om morgenen og vi kan gjøre som vi vil (ja og ofte vanker det et hinderløp eller to og). Derfor starter vi feiringen av helgen så fort vi kan på fredagen med taco, brus og godis til sofakosen. Levende lys og ofte gode venner på besøk. Det kan bare ikke bli bedre.

Men i dag skal jeg skulke unna fredagskosen! Jeg har nemlig en date med hjertet mitt! Nå er det så lenge siden vi har sett hverandre og i dag skal vi kose oss maks. Vi har nemlig lenge skulle reist på spa...men aldri kommet oss avgårde. Men endelig skal vi i hvert fall komme oss til Aker Brygge, bikinien ligger i veska og siden faren er stor for at det vanker litt vin tar jeg toget innover mot Oslo. Stikker litt ekstra tidlig innover, for før dette skal jeg en snabbtur innom Coach Martin og få han til å ta en kjapp overhaling av ryggen og ikke minst skulderen min. Så får jeg bare krysse fingrene for at de "synske fingrene" hans ikke finner noen andre skavanker å henge seg opp i... ;)

Ellers går planleggingen av Tough Guy turen vår i januar på høygir om dagen.  På tide å få bestilt fly og togbilletter mot Wolverhampton - jeg mener det er jo tross alt "bare" 3 måneder igjen før vi skal gjøre om igjen hele galskapen en gang til.  Vi er en pen gruppe med Vikinger som stikker over, så denne gangen blir det nok enda mer gøy enn i år. Bare å glede seg altså!

I løpet av helgen må vi vel nesten kose oss med en ny atletprofil! Denne gangen skal vi bli bedre kjent med en av Norges beste på herresiden. Men i likhet med resten av hinderløpgjengen er han en ytterst likanes kar, og en stor bidragsyter her på OCRNorway - gled dere til Robin stikker innom!

Aight - da stikker jeg på en aldri så liten jentedate - all pleasure, no pain!

KlemMari

image.jpg

Ps...og ikke glem tilbudet på ompu-settet til Treningsshop da dere!