OCR Norway

It can't always be sunshine...

Mari Weider

Egentlig ganske snodig utsagn med tanke på den dagen vi har hatt idag. For flottere dag skal man da jaggu lete lenge etter! Overhørte Supermann mumle noe om langkjøring idag på gymmet igår...regnet med at jeg kanskje var inkludert i de planene - selvom han som vanlig sa "du bestemmer" da jeg mukket litt på en styrkeøkt som isåfall gikk rett vest... Men da vi våknet til høstens råeste dag var det jo bare å dra på seg løpeoutfiten! Og det var da absolutt ikke noe å klage på med den turen heller...ja med unntak av de usle 1,6 km som gikk via stier med steiner og røtter - det var da jeg fant ut at mine nye flotte Icebugs absolutt IKKE egnet seg til norskt røft terreng. Så antagelig hakket mer hissig enn et lemmen datt jeg flere hundre meter bak Supermann og var lite nådig da jeg endelig nådde frem til han igjen...og da hjelper det lite med kommentarer som "men du visste jo at det var hardere såler på de..." Men anyways....tilsammen drøye 12 km i digg høstvær og vakre omgivelser! Jeg er fornøyd med det, selvom jeg som vanlig er stusselig klar over at formen burde være bedre. Antagelig det som gjør humøret ræva - er vel ikke noe som føles kipere...man trener og trener og føler man står på stedet hvil...

Skulle gjerne delt litt av dagen med dere...men å ta bilder til blogg står ikke helt høyest på lista til Sjefen så da får dere nøye dere med beviset her.... 

 

Er vel det og kanskje som ikke akkurat gjør meg til toppblogger...glemmer alltid speilrefleksen og fotografen når jeg løper avgårde i skogen.    Aight - med langkjøring idag er jeg klar for intervaller tirs + tors, kanskje litt styrke idag, på ons + søndag? Vi får se hva hverdagen tillater!  Uka er ihvertfall igang om ikke annet ;) er det noe spesielt dere vil lese om her inne på OCRNorway - rop ut så skal vi se hva vi kan trylle frem.   KlemM   

Er vel det og kanskje som ikke akkurat gjør meg til toppblogger...glemmer alltid speilrefleksen og fotografen når jeg løper avgårde i skogen.  

Aight - med langkjøring idag er jeg klar for intervaller tirs + tors, kanskje litt styrke idag, på ons + søndag? Vi får se hva hverdagen tillater!

Uka er ihvertfall igang om ikke annet ;) er det noe spesielt dere vil lese om her inne på OCRNorway - rop ut så skal vi se hva vi kan trylle frem. 

KlemM

 

Trenger å jobbe med styrken i arma og gitt! 

Trenger å jobbe med styrken i arma og gitt!