OCR Norway

En siste æresrunde...

Mari Weider

Når du plutselig står midt i myra med vann til låret...ja da skjønner du at sesongen i skogen - eller i hvert fall på min faste rute - begynner å nærme seg slutten. Ikke minst begynner det å bli skummelt å løpe for sent på ettermiddagen når terrenget i stor del består av steiner, røtter og gjørme/myr. Og i tillegg går mest opp - og så ned. Og når det da går nedover så går det fort.

Men dagens plan om å løpe hjem fra jobb ble amputert - og valget mitt ble da en tur i skogen eller sats på ettermiddagen...enkelt valg.

I tillegg ville jeg ut og teste de nye tightsene mine som kom levert på døra i går. Det er kjøligere ute og ikke minst nærmer Tough guy seg - så utprøving av antrekket til 2016 må testes ut. De nye vintertightsene (Wind defense thermal compression) til 2XU har et vindskydd på forsiden av lårene og børstet innside som varmer ekstra. Og jeg kan ikke annet enn å si at de er mer enn godkjent. De satt godt på plass og var akkurat passe varme. Om de kan forhindre at jeg fryser under Tough Guy 2016...ja det er jeg mer usikker på ;)

Ellers var en av grunnene mine til at jeg dro ut i skogen i dag, at jeg ville ha en siste løpetur med Vinnerskoene mine. Mine desidert ynglingssko denne sesongen - de har gitt meg mange flotte topplasseringer her hjemme i Norge og sier noe om hvor bra de er i norsk terreng - de er nå klare for pensjonisttilværelsen og jeg håper de blir tatt godt vare på i hinderløphimmelen! Det har de gjort seg fortjent til!

Jeg tror ikke jeg hadde kastet de enda hadde det ikke vært for disse som kom i posten i dag...

Mizuno Hayate i ny og forbedret utgave - compliments fra MizunoNorge!

Gleder meg til å bli bedre kjent med disse!

Og btw dere - NÅ er Kalenderen oppdatert på alle de norske løpene - jeg ville sjekket det ut var jeg deg - det er nemlig en del godbiter her ;)

KlemMari