OCR Norway

Dagens sunne, enkle og digge - proteiner uten kjøtt!

Mari Weider

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - for noen fantastiske venner jeg har! Jeg blir bare så utrolig god og varm inni meg, og er så takknemlig! Stadig vekk kommer Grete med små smaksprøver til meg på glutenfri greier, siden lille gullet mitt har cøliaki! Akkurat nå burde jeg ryddet litt (skal gjøre det etterpå altså!) - men as we speak sitter jeg og venter på at Grete (og Nina) sine proteinrundstykker skal bli ferdige i ovnen! Ja - jeg må smake da - men de er egentlig til Karoline! For, hvis dere har lagt merke til det, så er faktisk veldig mye hjemmelagede brødgreier som er glutenfritt også veldig sunt og proteinrikt!

Bare se her:

- 1 stort beger cottage cheese

- 10 dl glutenfrie havregryn

- 5 egg (jeg tok 6 da)

- 2 ts bakepulver

- litt salt (+ evt annet krydder som oregano, basilikum osv)

Ser det digg ut eller??? Kveldsmaten og matpakke er i boks i hvert fall!

Og mens vi venter...et lite kosemåltid med et beger vaniljekesam og blåbær ;) Blir ikke sunnere og bedre her nå eller???

Fant dere noe som fristet eller???

Nå er rundstykkene ferdig så da må vi spise litt...igjen ;)

KlemMari ...og tusen takk til Grete og Nina - dere er verdens søteste jenter <3