OCR Norway

Jeg digger engasjementet deres!

Mari Weider

Et enkelt slipp av kalenderen på face i dag resulterer i masse engasjement! Og jeg digger det! Jeg digger dere! Det er så gøy når man ser at det man jobber med gir positiv feedback. Det er jo ikke alltid dette med blogging og sosiale medier kjennes helt ok ut - strengt tatt er vel ordet blogger noe av det mest negative jeg kan tenke meg. Så hvorfor gidde å holde på liksom... vel jo - det er nettopp de positive tilbakemeldingene man får som er så gøy. Det som motiverer dere motiverer meg tilbake. Fortsett å fortell meg hvilke løp dere skal være med på - er gøy å se og jeg gleder meg så fært til å treffe dere alle til våren og sommeren - ja jaggu har vi ikke nå klart å strekke sesongen fra tidlig april til sen oktober. Ikke verst altså. For en utvikling vi har hatt på 3 år i lille Norge. Hinderløp er nok fortsatt en nisjesport - men nisjen krever stadig større plass og det skal vi la den få lov til.

Fant btw den rette knappen for å vise løpskalenderen i et ekte kalenderformat! Wohoooo - hva man ikke klarer når man bare vil. Lille datanerden liksom. Men nå er det i hvert fall mye mer oversiktlig - og da skal jeg jaggu gå i gang med å få lagt inn flere løp også - regner med at dere vil ha inn alle Toughestløpene, Tough viking, Nordic race og kanskje et par andre også?

Dagen i dag har vært en skikkelig rehabiliteringsdag - ikke akkurat så mye hinderløpstrening, men mer forberedelser til julebord, 40 års lag og rett og slett bare følelsen av å føle seg litt smashing - selv vi hinderløpere trenger det! Ja også fikk jeg beskjed av Coach Martin at det ser ut som jeg har lykkes med å finne igjen de musklene som har ramlet av i svingene i sommer. Kjennes helt ok ut! Uken har blitt litt snudd på hodet, men satser på at det blir som et minimum en rygg og litt beinøkt i morgen!

KlemMari