OCR Norway

Kilian Habringer

Mari Weider

Lørdag står han på startstreken! Med Wildcard i hånda skal han vise hva han er verdt! Jeg vet han er sugen på å vise seg frem og jeg er så spent på hva han kan få til. Jeg tror det nesten ikke selv, men denne mannen begynte med hinderløp ifjor! Wox var hans debut i denne sporten, og innen sesongen var over hadde flere fått øynene opp for denne mannen. Han gjør ikke mye ut av seg (som så mange av de beste!), han er verdens snilleste fyr, kommer stille forbi - og banker seg vei i toppen av alle de løp han stiller opp på. Han er nå allerede kvalet seg ferdig til EM som var hans store mål i år - og det skal bli gøy å se hvor langt han kan nå der! Det er hardt i toppen, spesielt på herresiden, men med hodet skrudd rett på og med en ydmyk innstilling har jeg troa på Kilian. Gleder meg til å se deg i Teamfargene igjen på lørdag ;) Vi er så utrolig stolt av å ha deg med på laget!

Fortell oss litt om deg og din treningsbakgrunn.

Jag har alltid varit veldigt intresserad av alla typer av fysiskt aktivitet och idrott og har under ungdommen varit aktiv inom hockey, fotboll, alpint, stavhopp, backhoppning och dans, før att si noe. Variation er alltid kul, precis som i OCR. Allt eftersom arbetslivet kom smygande in i livet mitt så har det med tiden blitt mindre trening og de har varierat veldigt mye i mengde, vissa tider i princip inget alls, andra perioder mer men har de sista åren saknat ett målsättning og derav slitit med motivation.
Men att få springa hinderløp i Team OCR Norway vest har i vart fall endret på det

Hvordan startet du med hinderløp og hva var din første hinderløpsopplevelse?

Når noen i treningsgjenget kom med ideen att signa opp for ett OCR-lopp for att ha noe att trene mot, var jag inte vanskelig att overtale , sagt og gjort så var jag anmeldt på WOX telemark 2016. Fantastisk dag med en god del kule hinder og masser med herlige mennesker over hela løypa, og jag forstod direkt  att dette inte var mitt sista møte med OCR. Redan samme kveld hade jag meldt mig på to nye lopp, Barskingen og Tough Viking oslo. Just tough viking i Holmenkollen var egentligen de førsta loppet der jag sprang før att få en så bra tid som møjligt det räckte till en 30: plats, og  efter racet  fant jag ut av att de inte var allt før många minuter från att gi en biljett till OCREC. Da begynte det en del tankar att spinna:  va om jag trener ännu hårdare og satsar på dethär? Kan det faktisktvara så att jag kan få chansenatt tävlai ett EM? Nej, det kan väl inte vara så?  Men da var bollen satt i rullning så å si.

Hvilket løp og hvilke hindre har vært de mest utfordrene?

Tuffaste racet hittills tror jag måste vara toughest Oslo, massa backar och den brutal hoppbacken som avslutning. Trener mye før att bli mer sikker på swingwalken, det är en lurig jäkel det J

Hva har vært ditt mest minnerike hinderløp øyeblikk?

Det blir nog helt klart helgens Tough Viking Göteborg, der jag øveraskade både mig selv og sikkert en del andra med att faktiskt bli først av alla øver linjen i riktig spurtrysare. En placering som faktisk gjort årets målsättning redan nu gått i box.
 

Hva har vært ditt mest utfordrene hinder? 

Swingwalk har blivit en akilles-häl, der jag failat 3 av 4 førsøk, burde kanske vurdere regular-lane neste gang.

Hva er dine tanker rundt hinderløpmiljøet og sporten?

Blev som sagt veldigt fort glad i denna sport, det er inte bara det att man måste vara bra på så mycket og att variationen er stor, uten lika mycket den gledje og energi man ser precis øverallt. Mennesker som hjelper og støttar varandra gjenom de tuffa banorna. Stemningen på løp går att känna på mils avstånd oavsett størrelse på event, og det er en plats der man lett treffer nye venner og der alle er velkommen.

Hva er ditt råd til nybegynnere?

Det handlar egentligen bara om att begynne. Ikke gå ut for hårt i starten og tenk att man ska trene 6ggr i uka, men fremfor allt trening ska vara morsamt. Finn noen treninsgform som passer og ha det gøy

Hvordan ser din trening ut?

Har egentligen inget specifikt opplegg for treningen min, jobbar ganska oregelbundet og en del kvällar og helger. Så filosofin min är lite sån att träna når jag kan og träna varierat. Vill gerne ha två lite tuffare intervallpass per uke. Ca 4-8 pass bruker det bli.

Hva er ditt beste hinderløpsutstyr og hvorfor?

Pegboard og andra grepstyrke ting er alltid kul. Inov8-skorna mine liker jag og.

Hva er din inspirasjon og motivasjon?

Bara att få åka runt och hålla på med OCR ger mig motivation. Ser frem emot varje race av flera olika anledninger: folket man treffer, nya og gamle venner, stemningen, treningen man får og så syns jag det er otroligt gøy att tävla, jag är veldigt mye en konkurense menneske .