OCR Norway

Mille Opdahl

Mari Weider

Freddan ble til lørrdan...dere får bare bære over med meg. Men nevertheless - ny helg, nye løp, og denne helgen står ei rå dame på startstreken i Tough Viking Stockholm. Jeg har ikke kjent henne så lenge, men akkurat lenge nok til å vite at denne dama er ei keaper! Både som hinderløpvenn og som apevenninne. For hun er ei råtass, bare hun får litt tid på seg så er jeg helt sikker på at hun ikke bare puster meg langt ned i nakkegropen på klubbmesterskapet til Bjarte, men også gruser meg på konkurranser. Hun er nemlig en meget habil løper, også da en rå turnutøver (og de tuller man altså ikke med), så får hun bare styring på grepet sitt og litt mer spenst i beina - ja da blir hun skikkelig skummel. Men Mille er en sånn person man klemmer på mållinja uansett, hun er nemlig tvers gjennom real, hun sier rett ut det hun mener, men alltid med et lurt smil på lur. Hun er en person man blir glad i! Og igjen - nok en person jeg er superstolt over å ha på laget! Lykke til i dag Mille!

Fortell oss litt om deg og din treningsbakgrunn.


Tidligere landslagsutøver i turn, både apparatturn og troppsturn og har opp gjennom vunnet 2 EM gull, 50 ish NM gull og ymse andre medaljer I EM, Nordisk, Nord Europeisk, NM og KM. Har også vært med i cheerleading i et par måneder og har en 6 plass fra EM der.
Jeg trives veldig godt med tøffe økter og variert trening, så jeg trener nå alt fra dans, yoga, løping, klatring, Barrys og styrke.
Jeg er langt fra der jeg bør være fysisk men med litt beinhard trening blir det vel bra?
Til vanlig jobber jeg med Kapitalforvaltning hvor vi skaper avkastning i aksjemarkedet for våre kunder gjennom diskresjonære mandater.


Hvordan startet du med hinderløp og hva var din første hinderløpsopplevelse?


Da jeg kom hjem fra et år I Australia hvor mat, alkohol og festligheter hadde tatt plassen til trening innså jeg at her måtte noe gjøres. Sammen med en venninde meldte jeg meg på Toughest i Oslo og hadde gjennomføring her som mål. Dette løpet var kjempegøy, og jeg løp og skravlet hele veien, klarte masse hindre og kjente godt på mestringsfølelsen. Samtidig innså jeg også hvor mye jeg må trene fremover for å få inn et løp uten noen miss. Det må vel være drømmen. Jeg kom over instagram profilen til Ocr_queen (Mari) og så de hadde på vester og kjente på savnet for å være en del av et lag/en gruppe - så her så jeg mitt snitt!


Hvilket løp og hvilke hindre har vært de mest utfordrene?


Nå har jeg kun vært med på 2 Toughest løp pluss Klubbmesterskap, men jeg må jo si at klubbmesterskapet var tøffest. Dette er første gang jeg løp alene og fikk kjenne litt på hvilken hastighet jeg må ligge i i løypa for å kunne hevde meg oppe blant eliten (les; Mari!). For min del er det ikke ett challenging hinder, men om lag halvparten av alle hindre får høre noen ikke fullt så pene ord. Så skal Tough Viking for tur nå 13 mai, så da blir det vel nye hindre å bli både venn og uvenn med.


Hva har vært ditt mest minnerike hinderløp øyeblikk?


Vinne klubbmesterskap! Woop woop!


Hva har vært ditt mest utfordrene hinder? 


Det mest utfordrende hinderet psykisk var flying monkey bars, det tok meg noen mnd før jeg turte å slippe – men nå er det jo kjempe gøy. Mest utfordrende fysisk er peg board og alle de forskjellige riggene – jeg mangler litt styrke i overkroppen og i grepet.


Hva er dine tanker rundt hinderløpmiljøet og sporten?


Jeg tror denne sporten kommer til å utvikle seg i samme trend vi har sett så langt, godt drevet av sosiale medier men også grunnet sportens natur: den gir deg en real wake up call på din fysiske (og psykiske) form! Dette er jo klart i vinden, med tanke på atleters stadige ønske om å presse grenser både fysisk og psykisk.


Hva er ditt råd til nybegynnere?


Ikke tenk, bare sleng deg med! Og husk å ha det gøy! Bli med Team OCR Norway, her er det god spredning innad så du vil alltid ha noen å løpe med


Hvordan ser din trening ut?


Jeg har enda ikke klart å lage meg en plan – jeg bare melder meg på hauger av ting og trener det jeg har lyst til. Kanskje på tide å legge inn noe ordentlig styrke snart


Hva er ditt beste hinderløpsutstyr og hvorfor?


OCR kit – må vel bli gode sko. Kan hente inn en del på å løpe godt i løypa. Jeg er jo nybegynner selv, så leter litt selv etter optimale hansker og det hele.


Hva er din inspirasjon og motivasjon?


Inspirasjon og motivasjon.. neh må vel være ønsket om å bli best det?