Camp Weider

Furteguri!

Mari Weider

En ny helg er over og mandag er her! Av og til er det skikkelig digg! Idag er det digg! Igår var en sånn dag jeg bare stryker av lista, du vet det i det øyeblikket du åpner den ene glugga, myser ut i det mørke soverommet, du ser på klokka at du har sovet de timene du har gitt deg selv, men kjenner likevel at hodet sier - takk jeg kan godt sove litt til! Men sånn blir det ikke, skal man få noe ut av «dagen» mellom nattevaktene er det bare å komme igang.

Fredagen, som vi kaller «fri før nattevakt» var ok. Jeg fikk ikke lov av coach Marie å løpe noe annet enn rolig, og litt villedet av torsdagen løp jeg som en liten fri fole. Stolt og fornøyd.

Lørdagen var første «dag» mellom to netter, og når man står opp litt sent, må ut og finne på noe å spise, og så blir lurt til å se på Allerud videregående så går tiden. Men heldige meg så fikk jeg i det minste lurt ut Karoline på en kjapp 6 km akkurat i tide til å rekke jobben.

Søndagen - dagen som skal bli perfekt - testresultater på Mail, trening planlagt med jentene, en kjapp øving til prøve om parlamentarismen og så litt kos før jobb…eller?!? Mens jeg såvidt klarte å holde øynene oppe forsøkte jeg å lese testrapporten…hmmm dette var ikke de tallene jeg så på tors, eller noen av de var det…mer eller mindre detter ut av senga og på vei ned trappa mens jeg prøver å komme meg i treningsbuksa mens jeg fortsatt leser på mobilen - f*ck små bokstaver ass. Etter å ha konferert med Sjefen er det bare å innse at mye er det samme, men ifølge rapporten må jeg fortsette å jobbe med å få opp maksO2 enda mer. Jeg får tillatelse til harde intervaller og det elsker jeg så er knall. Og langkjøringene kan kjøres litt hardere enn jeg pleier så sum a summarum får jeg vel si meg fornøyd…men fortsatt litt furt…fallhøyden blir av og til veldig høy for overoptimistiske blondiner…

2 timer senere søndag kveld er det bare å innse…jeg virkelig HATER med ekte store bokstaver, Marcus Thrane, parlamentarismen, imperialismen, nasjonalromantikken osv…likte det ikke før, og liker det ikke nå. Dundrende hodepine, furt går jeg ned igjen og ser rundt meg. Innser da sakte men sikkert at det ikke blir noe trening! Det blir tomatsuppe til middag, støvsuging til dessert og rydding av bøker til kvelds. Bahhh - godt sånne dager går stille og rolig i historiebøkene - og idag er det ny uke. Litt søvn, så date i Oslo - før nesten hele familien skal på løpenerdekurs med Runners World! DET blir knall det!!! Bra start på uka!!! …og med nye soner på klokka!

opp i ringa Mari, dette klarer du!

KlemM

Adjustments.jpeg