Camp Weider

But first - la meg si tusen takk!!!

Mari Weider

Atter på plass i bilen på vei hjem. Det er mye reising over lange distanser for de sykeste eventene. Jeg skjønner godt at ikke så mange kan forstå verdien i det vi driver med. Men for oss er det nye minner, nye diamanter å ta med oss videre i hverdagen.

Jeg har så mye å fortelle dere fra helgen, men aller først etter en lang sesong med start allerede i mars, så er det endel personer som må takkes og nå når off-season endelig har kommet (tror kroppen sier tusen takk for det nå) er det vel dags!

❤️
Kjæreste Helle!
Akkurat nå står du øverst på listen. Med et ultraløp bare snaue to timer fra deg og frihelg fra jobben så sa du deg villig til å være pitcrew for oss. Vi har gjort dette to år før uten crew og det var et hav av forskjell med og uten. Fra å skifte sure, våte sokker, koke opp vann til flaskene våre så ikke drikken vår frøys på tur ut, til å holde orden i galskapen i bagene våre, henge opp våte luer og buffer til tørk, bytte på jakker og holde kontroll på alt rotet vårt. Ikke minst holde kontroll på motstanderen våre, hvem var hvor når, rundetidene våre, hvordan vi lå an og hva vi måtte gjøre. Passe på at Nora var trygg og hadde det bra. Komme ut og heie når det var tid til det, peppe og ta på strengestemmen når det trengtes. Få Martin avgårde på siste runde så vi kom hjem med 2 medaljer og ikke bare 1! Vi er så takknemlig!!! …ryktene sier at neste år kommer Spartan ultra tilbake til Åre såååå… :)

IMG_0988.jpeg
IMG_1015.jpeg


❤️
Ole Kristian og Lillian. Vi har hatt mange turer sammen siste årene. Dere er nære og veldig kjære venner. Dere kjenner oss bedre enn noen andre på godt og vondt. At dere kom i helgen var en kjempebonus, men at dere plutselig rakk starten var en så utrolig stor energiboost at dere aner ikke. Måtte jo bare stoppe og ta en klem da etter kun 500 meter løping! Ole Kristian du er som en klippe, trygg, kunnskapsrik og alltid like rolig når det stormer. Når verden rakner litt er du alltid der og sier de rette tingene! Jeg håper du vet bare litt om hvor mye det betyr! Og Lillian - det smilet ditt og det gode humøret ditt, hvordan hadde verden vært uten!!! Elsker deg til månen og tilbake!

IMG_7719.jpeg

❤️
Lars, Annette, Gramham, John, Dashee, Nav and Steve (and all the other People I met during the night) - its always scary to start naming people because you Easily forget important people! But you all are so important. I think only those who have tried events so demanding as this can understand…like when I forgot my light in the burpee area and John ran out and got it for me, all the hugs for Dashee and her good smile, the warm hugs from Lars and the few important words “how are you? You look strong! Go on!” . Nav and Steve you have built me strong with all your crazy events during all these years of Spartan events in UK! Still always there for a hug and a smile! Graham - mental coach for the two best runners in the world…but still have time to give advice to minor people like med! “You want the win yeah? So you know what you need to do!” Annette - «I told you so!” Yes you did girl, but you also gave me “the golden ticket” to this event! Means the world to me!

IMG_0989.jpeg
IMG_0822.jpeg
IMG_1294.jpeg

❤️
Verdens beste kollegaer på jobb! Jeg vet dere synes jeg er helt kokos og fullt verdig fast plass og enerom på psykiatrisk avdeling. Men like fullt heier dere på meg og hjelper meg med bytte av vakter så jeg klarer å reise rundt til all galskapen, legger ting til rette for meg så jeg får trent nok. Uten dere hadde dette eventyret aldri vært mulig. Jorun - du spør alltid - hvor lenge orker du dette? Aner ikke…men nå ble det jo plutselig enda en VM tittel å forsvare da….

Adjustments.jpeg

❤️
Mammaen min og verdens beste naboer! Vi trenger å ha med oss jentene våre på det meste nå, men dessverre passer det ikke alltid med skole og lommeboka sier av og til nei. Da må noen passe på det aller kjæreste vi har i verden. Å gå inn i en boble i 24 timer for å prøve å bli verdensmester betyr at man ikke har tid til å bekymre seg for at de ikke har det bra, så gode barnevakter er helt uvurderlig for oss!!!!

Adjustments.jpeg

❤️
Utstyr = reklame!

Å drive så aktivt med hinderløp som vi gjør er rådyrt! Regnestykket går vel strengt tatt ikke alltid helt opp så sponsorer og samarbeidspartnere ifht utstyr er helt avgjørende. Det er derfor deilig å kunne gi litt tilbake til de som tror på oss og støtter oss!

Jeg husker den dagen jeg pratet med Marius for første gang som der var ifjor. Ine og jeg som var nede og fikk omvisning på fabrikken. Det er nå over 6 år siden, og jeg er så utrolig stolt og ydmyk over å ha de med meg på laget. Med de eventene og de distansene vi tilbakelegger er det trygt og godt å ha PF sine produkter i sekken. Og i hverdagen er det godt å ha de beste produktene til å supplementere kostholdet med!

Å ha Scott med på laget betyr at man er sikret noe av det beste grepet som er på markedet. Som jeg har sagt til mange, en ting er produkter man blir sponset med, en annen ting er produkter man 100% kan stå inne for å reklamere for - og ikke minst å ha sko som tåler 24 timer og 6000 høydemeter!

Rett før avreise til Åre var vi så heldige å få med oss drikkesekker fra Wunjo. Ifjor løp Martin med en for liten sekk og jeg med en fancy sak fra Sykepleierforbundet. Funket fint, men det var en befrielse i år å ha sekker som både var rett i størrelse, som satt som støpt og hadde masse lommer til å få med oss alt vi trenger på en tur i 24 timer.

Etter å ha forbannet X antall løpeturer i skogen med gnagsår var det en lykke på jord å bli sponset med fantastiske sokker fra 1000MileNorge. Et spennende samarbeid venter fremover - og ihvertfall garantert uten gnagsår!

Ikke alt kan være fullspons, men når man skal løpe ekstrem løp er det godt å kunne få gode priser på det beste tøyet. Aldri var jeg redd et sekund hverken for ekstrem været på Island eller for kulda i Åre. Det kjentes trygt å gå ut og vite at man kan møte nesten hva som helst oppe på fjellet og fortsatt være varm og tørr.

Med fantastiske rabatter gjennom Garmin har vi fått oppgrader klokkeparken i hele familien. Kanskje ikke en livsviktig sak, men når man lever og ånder for distanser, intervaller, soner, Strava og kondisjonstall så er det en uendelig stor motivasjon å ha en god klokke. I tillegg er det til stor mental støtte å ha en klokke som holder hele natten gjennom.

  • Nocco Norge

En stor takk også til Nocco som har sponset hele teamet vårt med Nocco på hinderløp i hele 2019. Å ha Nocco til både løpere og pitcrew i Åre var en frisk oppkvikker gjennom natten.

  • Skins

Om Norrøna holder kulda ute, så holder Skins det meste andre på plass. Med nye thermaltights fra Skins holdt vi natten gjennom med både god kompresjon, vindbeskyttelse på lårene og varme ikke minst. Å være sponset med Skins produkter gjør meg evig takknemlig, til nå har aldri skins sviktet hverken på trening eller i konkurranser!

I sommer ble vi sponset hele familien med sko til sommerferien, og etter det har vi ble nesten ikke blitt sett med andre sko på jobb og i fritiden. Uendelig gode sko for slitne føtter og vonde kropper! Tusen takk!!

Aktive ben trenger mye ulike sko, og sammen med Scott og Gaitline er Hoka det aller beste. Fra å fryse tærne av seg på Island ifjor, sørget Hoka for at Supermann var varm og tørr på bena i 24 timer. Tusen takk for fantastisk sko til Hoka også!

  • Bakke Bolig!

For 3.året på rad er Bakke med oss på laget og virkeliggjør drømmer. Alle som reiser verden rundt med oss vet at dette koster…masse! Og å ha Bakke med på laget er vi så uendelig takknemlig for. Deres støtte er helt uvurderlig!!

Det er så mange mange fler der ute som gjennom året hjelper oss, støtter oss og heier på oss! Dere betyr hele verden for oss og vi er så ydmyke og takknemlige!!!

Dette ble tidenes lengste innlegg, men det er viktig for meg å prøve å få takket alle som stiller opp og som tror på oss!

Imorgen skal jeg komme med mer av opplevelsene våre i Åre i helgen! Bare å glede seg om man liker å lese om galskapen!

Klem fra Mari og Martin

IMG_1085.jpeg