OCR Norway

«The most important - dont suck!»

Mari Weider

Etter å ha tilbrakt dagen i sola mens vi lytte til diverse paneldebatter på den store scenen, utrolig mye inspirerende fra mange store mennesker - så hadde jeg dagens blogg klar til dere.  

Så lyttet vi til racebriefen fra Mike Morris, racedirectoren...og etter diverse regler, feetelevation, temperaturer på svømming og messing om doble sandsekk bæringer...i flertall for elite...avslutter han med «The most important, dont suck!»  

 

IMG_7651.JPG

Takk for den liksom - etter å ha sett Amelia Boone med laske på foten, og hørt de andre eliteløperne snakke om hamstringstrekker, vonde knær og div andre skader hadde jeg nesten slått meg til ro med at alle kan få beina slått under seg til tider. Men så - Dont suck - stemmer - «Run fast» sa han også til meg da jeg snakket med han igår kveld. Løp fort...målet mitt er dessverre ikke lengre å løpe fort, men å overleve. Dritkjipt...men jeg skal gjøre mitt beste hva nå det må være. Jeg gleder meg til team på søndag og vil ikke på noe vis risikere å gå glipp av det! 

Ønsk oss lykke til, vi har alle være issues og bekymringer - men gøy det skal vi ha og feire i morgen kveld det skal vi definitivt! Om dere vil følge oss live så legger jeg ut link til det på facebooken min og ocrnorway-siden! 

KlemMari

 

IMG_7680.JPG