OCR Norway

#roadtotahoe - En drøm i oppfyllelse...igjen!

Mari Weider

«Hvordan er det å være her igjen?»  spurte Lillian

I det øyeblikket gikk jeg rundt med stjerner i øynene og gåsehud på armene. Jeg tror ikke ord kan beskrive følelsene jeg har hatt idag. For det første å få lov å komme tilbake hit...og så med noen av de menneskene jeg er aller mest glad i. Ubeskrivelig! 

 

FullSizeRender.jpg

Kanskje aller størst er det for meg å endelig få lov å være her med Supermann. Jeg vet han klødde inne i seg ifjor da jeg dro alene, og det er så deilig at vi får dette eventyret sammen - endelig. Ja enda et eventyr vi kan samle sammen i minnemappa vår som vi kan mimre sammen over når vi blir gamle og grå.

Etter en laaaang reise på over et døgn, snublet vi i seng ca kl 0130 inatt lokal tid, og det var en lykke da lillegull ringte meg kl 04 lokal tid for å spørre om å bli med en venninne hjem fra skolen - men uansett hvor mange poser jeg hadde under øynene og hvor trøtt jeg var...klarer jeg ikke å bli sint...at vi får lov å reise av jentene, da er det liten pris å få en telefon..og å høre stemmen hennes..alltid like deilig. 

 

IMG_7500.JPG

Det var en liten digresjon...etter å ha fått hele huset på beina, pakket shorts og solbriller, satte vi kursen mot Olympic Valley for å lete etter hinder, bjørner og sjekke løypa. Stakkars j*vler som blir med Supermann og meg på tur, det som Lillian trodde skulle bli en liten halvtime, ble til en drøy 3 timers hiking tur i fjellet, kun avbrutt av diverse fotosessions, prating med andre spartanere ...ja og et par møter med noen kjendiser! #starstruck

 

IMG_7551.JPG

Selveste mister Trailmasterhammond som er sjefen bak årets løype. Alltid trivelig og klar for bilder med girlsa!!! Men usikker hvem som har det mest gøy over her gitt;)

Hva løypa gjelder så tipper jeg vi ender på 24-25 km, hindrene er ganske kjente, men hvis jeg tør tippe, og vi/jeg gjør jobben vår så burde jeg maks ende med 60 burpees! Men dette er hinderløp og man er ikke i mål før man er i mål! Hva tror du, hvor mange burpees blir det i år?? 

IMG_7529.JPG

Straks kvelden for oss her nå, resten av helga er bissy bissy med teamintervjuer og foto imorgen kl 08, så Spartan ambassadør samling i 1030-tiden. Henting av racepakker, sjekk av Spartan-shopen (!) og ellers hakket mer rolig opplegg enn idag! 

Følg oss gjerne på insta @ocrqueen...jeg har en tendens til å ta aaaalt for mye bilder :) 

KlemMari

IMG_7520.JPG