OCR Norway

Apestreker og ny selvtillit

Mari Weider

God morgen alle fineste! 

Når man har våknet med hodepine i over en uke i strekk og knasket Paracet og Ibux fra morgen til kveld, så er det litt av en energiboost å plutselig kjenne seg 99% i form igjen! Helt 100 blir jeg sjelden og aldri, men 99 er godt nok for meg!

Og med litt apestreker igår med verdens fineste folk ja så sitter plutselig selvtilliten igjen! Som vanlig tok apefolket litt over riggen på sats igjen igår kveld og herregud så digg det er å kjenne at grepet kun hadde gått i dvale litt i vinter. Det må nok vekkes enda litt til, men jaggu du det ligger der på lur. Både ringer, nunchukes, baller og tau fikk kjørt seg. Og Gunners struggle, ja og for ikke å snakke om monkeybaren på Lillestrøm. Den er ordentlig kødden, men du vet hvordan det er når andre plutselig klarer den...Hehe ja da kan man ikke være dårligere! Så takk for den Camilla ;) 

IMG_0015.JPG

Lille apejenta mi Karoline ville også teste sats igår, så vi fikk lov å betale 200 (!) spenn for at hun skulle leke seg i 45 minutter! Det var prøvetimen sin det!!! Mohahaha takken for 22 års trofast medlemskap på sats!!! Men med den tøffe vinteren hun har vært igjennom så unner jeg henne alt og blar (nesten) gladelig opp pengene! Og at hun rula, ja det er en understatement! Fy søren så rå hun er, og at jeg er litt stolt...ja det gidder jeg ikke legge skjul på!! 

IMG_9977.JPG
IMG_0016.PNG
IMG_0018.PNG
IMG_0014.PNG

Råtassen min <3

KlemMari

IMG_9946.PNG