OCR Norway

På oppfordring...mer apestreker!

Mari Weider

Men først...dette er IKKE min ide! Jeg fikk se på nært hold og fikk tipsene fra Tim og Camilla på mandag. Uten dem hadde jeg sikkert surra rundt og ikke fått ut fingeren enda. Men med litt tips og råd  - og ikke minst en personlig shopper pr nett når jeg lette meg rundt i underetasjen til Biltema var til stoooor hjelp! Takk gode Gud for at Tim ikke var igang med intervallene sine...for når jeg trengte hjelp til borstørrelse...ja da var det stille gitt. Noe styr med sone 4 intervaller eller noe;)  

Men altså...for å lage nunchukes og baller trenger du rett og slett et krokketsett...kulene blir til baller og køllehodene til nunchukes (og nei det der høres skikkelig bad ut...;) I tillegg trenger du strammestropper, karabinkroker, øyeskruer og øyebolter. Ja også litt verktøy da... 

IMG_0025.JPG
IMG_0026.JPG
IMG_0027.JPG
FullSizeRender.jpg

Så er det bare å sette igang, jeg spurte coach Tim om det var lurt med tvinger, han sa det gikk fint å holde de i hånden...altså jeg vil gjerne beholde de hendene mine da! Så jeg tok i bruk drilloppvevaringsesken, hadde fine små rom som jeg kunne låse hodene og kulene i. Og vips...alle fingre og hender i behold! (Og ikke hull i stuegulvet Martin!) 

IMG_0044.JPG
IMG_0046.JPG
FullSizeRender.jpg

Jeg regner med at alle dere gutta kan dette (og forhåpentlig endel jenter og), men her boret jeg altså med litt mindre bor enn øyeskruene så de sitter godt! Og på kulene samme størrelse så øyeboltene sklir rett igjennom. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Er egentlig latterlig enkelt, men likevel er jeg skikkelig stolt! Det er så gøy å klare ting på egenhånd...ja og med litt hjelp fra gode venner da! 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

I tillegg datt jeg over 5 meter hamptau...og igjen med litt hjelp fra shoppingassisten Tim, ble det med hjem! Sammen med tauklemme (hadde jeg aldri hørt om, men jaggu fant jeg ut av det og!), så nå har vi tau og. Og jentene - ja de hoppet og danset!!!  

IMG_0029.JPG
IMG_0031.JPG
IMG_0035.JPG
IMG_0036.JPG
IMG_0057.PNG

Nå kan sommeren bare komme, for nå er det en fullkommen hindertreningsplatting her: 

- monkeybar

- ringer

- ringtraverse  

- peg

- gunners struggle

- tau

- mountain climber

- nunchukes

- kuler

- boxjump

- sandbager

- tau til overkroppsintervaller (altså hva heter det da...) 

Og snart..:mer gøy fra Formel-t official!

...og du...ja seff er du velkommen! 

KlemMari

 

IMG_0059.PNG