OCR Norway

Dont Get creative on the racecourse!

Mari Weider

God morgen alle sammen. Sitter i bekmørke på bussen mot stedet vi skal løpe. Det er null grader, regn i luften og fjell rundt oss på alle kanter. Da jeg spurte Ørn om det var fint der vi skulle løpe sa han bare, BAKKER! Masse bakker! Hver av de lange rundene på ca 10 km har hver ca 600 høydemeter. Om været slår seg helt vrang, har de en backup runde på ca 8 km med snaue 400 høydemeter.

Atletbriefen igår var spennende, som vanlig var det mye show rundt Joe de Sena, det er ex-militære som skal løpe honour race og en i rullestol som skal komme seg gjennom løypen med Joe og teamet sitt.

Det er som å komme hjem når man møter igjen spartan familien sin fra bokstavlig talt hele verden, og man kunne bare kjenne blodet bruse.

Løypa blir spektakulær, det er varme kilder overalt, så som racedirectoren sa, Dont Get creative on the racecourse! Er løypa lagt som en omvei er det for en grunn! 

kl 12 starter vi med en prolog på 5 km gjennom byen her og så blir vi ledet ut på den store sløyfen med hindre! 

Følg med oss på Facebook spartan race live, send oss gjerne hilsninger og følg med på  @ocrqueen på Instagram så skal jeg oppdatere dere så lenge jeg har batteri!

KlemMari  

FullSizeRender.jpg

PS og ifølge Joe er budskjettet på hele moroa her 1 million us dollars!