OCR Norway

Ler meg ihjel!

Mari Weider

Der kom listen vi alle har ventet på! Hindrene... og jeg vet nesten ikke om jeg skal le eller gråte. Målet mitt er 8 runder. Og dermed venter twister 8 ganger, monkeybar 8 ganger, olympus 8 ganger, tyrolean traverse 8 ganger - og ikke minst - hold dere fast - bucket brigade 8 ganger!!!! Hahahaha 8 ganger med den j*vla bøtta!  

IMG_2563.JPG

The struggle is real - men seriøst - vi digger det jo innerst inne! Ikke sant. Panisk pakking på gang, fått lukket igjen en gigant bag til supermann og nesten min egen. Så gjenstår bare å få resten på plass og lage litt mat til jentene så de har litt å pusle med mens vi er ute i alt været.

Og dere ikke glem å gjett på antall kilometer da dere for å vinne bag fra Proteinfabrikken

KlemMari

IMG_5412.JPG
FullSizeRender.jpg