OCR Norway

Ups I did it again....#ingenstedsans

Mari Weider

Mens supermann er født med innebygd kompass, kan du ta meg med ut i skogen, snurre meg en halv gang rundt og la meg løpe...så ser du meg aldri mer igjen! 

jeg har klart det en gang før på fjellet, og selvom det er litt flaut, er faktisk prestasjonen så stor at jeg er litt stolt! Jeg klarte nemlig å løpe i en elegant smal U på vidda og ikke skjønner jeg hvor jeg har snudd, men på ett eller annet vis klarte jeg det. 

Og idag klarte jeg det igjen...etter strengt beskjed fra coach Robin var dagens mål intervaller - minst 30 mins på terskel. Så etter en lett oppvarming, la jeg inn 6 x 5 mins med terskelløping. Puls mellom 158-168. Digg økt og jeg tenkte jeg skulle følge ruten som Supermann løp for et par dager siden, lett på steget og frisk i sinnet - helt til plutselig..."Hmmm her var det da kjent..." Jepp - løpt i sirkel igjen!!! Er det mulig. Vel - skrår ut på hovedgaten istedet og holder stranda bortover. Da løper jeg meg ihvertfall ikke bort! 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Kan ellers ikke skryte på meg mye annet enn litt sykepleieaktivitet for supermann...selv han er nemlig ikke helt super i nye sko - så for å  bevare husfreden her en stund, så tror jeg at jeg drøyer å skryte så veldig mye mer av mine elskede Hoka's...

 

image.jpg

Tar et par dager til før det skjer så himla mye mer spennende her nå... 

klemMari

 

image.jpg