OCR Norway

Følge meg på Strava?

Mari Weider

Fokuset mitt har lenge og vil fortsatt være å forsøke å bli en bedre løper. Etter å ha testet VO2maks og fått laget en lakatprofil hos NIMI, invitert i både en fancy løpeklokke og en fancy løpecoach - er strengt tatt resten opp til meg. Heldigvis er jeg for øyeblikket relativt skadefri og ingenting står i mellom meg og mine løpemål. Men hva jeg også er opptatt av er å  være ærlig med mine løpeferdigheter og deler derfor gjerne mine økter med dere på Strava. Løpeapper som både strava og garmin connect er superinspirende, og du kan der se både fremskritt (eller tilbakesteg), du kan konkurrere mot deg selv, eller venner og du får sett alle detaljer du trenger om du er en løpefantast som vi har blitt. 

Så om du trenger motivasjon, har lyst på enda en app på telefonen din - eller bare er nysgjerrig på hva strava er - gå inn og finn meg da vel. Alle mine løpeøkter synkes opp dit fra min garmin connect app. 

KlemMari

 

Alltid etter eller under en god økt - BCAA og ekstra energi fra Proteinfabrikken! 

Alltid etter eller under en god økt - BCAA og ekstra energi fra Proteinfabrikken!