OCR Norway

Dagens enkle prerace-økt

Mari Weider

Gårsdagens bakkeintervaller ble dessverre erstattet med vill jakt etter en forsvunnet mobil. Den er fortsatt ettersøkt, men desto flere hybelkaniner måtte bøte med livet og nye gulvflater ble oppdaget. Kjipern - men thats life. Så idag var det helt uaktuelt med en hard økt, og siden jeg ikke har satt mine bein på sats på flere uker var det litt uvisst hva jeg skulle finne på idag. Resultatet ble en enkel prerace-økt som jeg håper kroppen vil sette pris på:  

- 30 mins rolig jogge i sone 2

- skulderhev til siden / chins 

- skulderrehab

- nedtrekk øvre del rygg / triceps

- styrke øvre del rygg

- et par runder i monkeybaren

- grepsøvelser i chinsracket

Det behøver ikke være så innviklet, og nå skal jeg bare kose meg resten av dagen og pakke tøy + proviant til morgendagens roadtrip til Skien idrettspark. 

KlemMari

image.jpg