OCR Norway

Endelig litt mestringsfølelse igjen!

Mari Weider

God morgen alle sammen. Siste natt av for meg, og fri i helga!!! Skal bli så himmelsk at dere aner ikke!!! Fri, løp på lørdag og jentedag på søndagen ;) blir knall - må få tak i noe vin i hvert fall og feire litt.

Men nok om det - intervaller på planen i går - 5 mins lange ca, men la meg på 1 km da jeg startet. Var litt uten mål og mening, men var sikker på at 4 skulle gjennomføres, og helst 5. Men med kroppen på lag og godt driv og med ny pers på 10 km på en god stund, endte jeg med 8 drag av 1 km, ca 1 mins pause mellom hver, og klokket inn ny beste tid på 10 km med rett over 54 minutter. Vet det ikke er noen racerfart, men for meg var det deilig å kjenne kroppen være på lag og å få en nogenlunde anstendig tid på klokka mi!

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Var ikke fritt for at jeg var så stolt at jeg måtte skryte litt til coach Robin. Fikk klapp på skulderen og beskjed om å ta det pent idag - tror ikke han ble så dundrende imponert da jeg mumlet om bakkeintervaller idag... Og med tanke på hvordan kroppen kjennes akkura nå er jeg jaggu ikke overbevist jeg heller. Blir stadig like fascinert av hvor mørbanket man blir av en god løpeøkt ute i naturen! 5 mins på spikermatte nå og så noen timer søvn så får vi se hva ettermiddagen bringer! 

ha en deilig dag! 

KlemMari

 

image.jpg