OCR Norway

Deload-uke

Mari Weider

Heisann alle sammen! 

Kjapt innom her fra bilen. Den er pakket til bristepunktet og det var vel bare med nød og neppe at døren gikk igjen ;) 

Jeg kan nesten ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til ferie nå. Både kropp og hode er slitent, og en deloaduke med en god balanse  mellom langrenn, slalåm, kroppsvektøvelser, massasje, god mat og vin skal bli himmelsk.

Uken som har gått har vært hard, fokus fra coach Robin var langkjøring og 2 av 3 økter ble kjørt før jobb med avgang kl 0545. Bare det å se 5-tallet gjør meg svimmel. Det er alt for tidlig for meg, men det er eneste måten jeg kan klare å få til dette opplegget. Løping før jobb gir meg friheten til evt styrkeøkt på kvelden, og på den måten kan jeg klare å hanke inn 2 økter pr dag på tross av dagvaktsuker. Men det merkes på kroppen. Idag skulle ukens siste økt kjøres og takket være kunnskapen Robin har forsøkt å banke inn i hodet mitt, ble det en intervalløkt i nedre sone 4. 4 x 8 minutter og tilsammen en 55 mins økt som la 9 km til ukesregnskapet mitt.  Tilsammen kan jeg skryte på meg 46 km denn uken, jaaaaa jeg vet Robin, det er ikke kilometerne som teller, men det er jo altså gøy for en løpenewbie å se på de tallene også:) Robin ønsker at jeg skal ha fått både kunnskap og lærdom om kardiotrening, kosthold og balansen mellom hvile og aktivitet. Han deler villig vekk, og hver uke lærer jeg noe nytt! Utrolig spennende og gøy!

Til vinterfjellet nå er det pakket både spill og "faglitteratur" i form av Joe De Sena, Runners world og Shape-up...ja og litt krim da!!! Skal ikke kjede seg da! 

Aight- magen er fyllt opp med både Mac'ern, Espa-boller og kaffe, så skal ikke manke på energi videre oppover. 

Ha en herlig helg - og til dere som stikker til fjellet eller feirer vinteren i byen - ha en deilig ferie! 

KlemMari

 

image.jpg

PS...følg meg på snap i ferien da - OCRNorway - eller rett og slett her inne! Det blir nok et innlegg eller to iløpet av uka ;)