OCR Norway

Review Toughest LAB Malmø

Robin Amundsen

Hei.

 

Da har jeg endelig fått testet ut Toughest LAB

Det er et treningssenter som er tilrettelagt for å øve på hindertrening (toughest race hinder)
De fleste av hinderne som man møter i Toughest Race, kan man øve på her på labben. Senteret har beliggenhet i Malmø, helt sør i Sverige. For de som besøker Strømstad iblandt, så er det ca 3,5-4 timer kjøring herfra. Labben ligger litt i utkanten av selve byen, så det kan være greit å ha bil tilgjengelig evnt ta seg en løpetur som oppvarming.

Vi (jeg og Robin Dolve) ankom Malmø fredagskveld og var booket på hotel fra fredag til søndag.
En god hotellfrokost på lørdag og vi var forberedt til timen som startet kl 11.30 på labben. Timen som gikk var OPEN PLAY, dvs at man kan leke seg som man vil i den angitte tiden (90min). Det er da en instruktør tilgjengelig om man lurer på noe. Slik jeg har forstått det så er ikke senteret åpent hele dagen, det er kun noen tidspunkter på dagen det er åpent. Vil tro at det er et krav om at en instruktør skal være der. I allefall valgte vi å kjøre tidlig til senteret i håp om å komme inn litt tidligere for å få utnyttet tiden maksimalt.
Heldigvis for oss var det en PT gruppe time der, og det var ingen problem at vi fikk begynne å leke oss litt før timen begynte.
Når timen begynte var det ikke mer enn maks 10 personer, noe som gjorde at vi fikk holde på med AKKURAT det vi ville, HELT PERFEKT!!!

Siden vi skulle være her 2 dager, og grepet kom til å ble veldig slitt, så valgte vi å bruke hansker for spare hendene våre. Hansker hadde de til gratis utlån. Så var det bare å gyve løs på monkeybars, ringer, nunchucks, balansehinder, rampen, flying monkey, klatrevegg, tauklatring, sternum check, nettclimb og noen hinder som var nye av året (les; hengende i hjul som spinner)
DA vi begge hadde testet de fleste hinder før, så var det terping av teknikk som sto i fokus. Og vi fikk virkelig terpet på de totalt 4 timene vi hadde til rådighet lørdag og søndag.

Lørdag gikk og det var to slitne gutter som dro tilbake til hotellet lørdag kl 13.
Blemmene begynte å komme, men vi hadde heldigvis ikke revet hull i huden! Vi spiste lunsj og tok oss en løpetur på Ribersborg stranden. Det er faktisk her Toughest Malmø skal arrangeres 7 mai, så det var greit å se litt på området som løpet skulle arrangeres i (les FLATT)
 

Etter løpeturen ble det avslapping på hotellet, før vi dro til byen å spiste.
Det ble tidlig kveld da det ventet en ny dag på labben kl 10 på søndag.

Vi sto klare på labben allerede kl 09.30 og vi fikk nok en gang komme inn tidligere (TAKK TOUGHEST)
Denne dagen var det en time som var lagt opp slik at familier med barn kunne komme å trene. En instruktør hadde spikret sammen en time som foreldre og barn kunne gjøre sammen, noe som utrolig bra ut! Tenk å kunne ha et slikt tilbud i NORGE???!

Jeg hadde avtalt med Andreas (headcoach) at vi kunne være der på timen og holde på med vårt, så lenge vi ikke sto i veien for gruppetimen. Grepet og armene var betydelig svekket etter gårdagen men vi gjøv løs på hinderne med en positiv innstilling.
Dagen gikk og vi klarte oss rimelig bra, det ble noen vannblemmer og litt sprekk i huden, men det må man absolutt tåle etter 4 timer hindertrening.

Turen kan absolutt anbefales for nordmenn og det er perfekt å dra på denne tiden av året, før sesongen starter. 4 timer hver vei fra Strømstad og billig hotell var lett å finne i byen.  Ellers er Malmø en stor by og det var heller ingen problem og finne gode restauranter.
Men det viktigste av alt var selvsagt LABBEN, og den svarte til forventningene på alle måter :)
Jeg er virkelig sjalu på svenskene som har dette tilgjengelig!! Det kostet 200 SEK per time man detok.

Til slutt har jeg satt sammen en liten video som viser noe av tilbudet dem har på labben.
Mer video kan sees med å følge meg på på instagram TRYKK HER

Ha en fin treningsuke!
Hilen Robin og Robin.