OCR Norway

Luke 22 - aldri undervurder en god julevask!

Mari Weider

Herregud for en dag!!! Kjennes nesten ut som jul, bursdag og nyttårsaften på en gang!! Jeg skal på nattevakt, jentene har juleferie OG supermann dro på løpetur (laaaaang) rett etter jobb. Når i tillegg jentene sovnet i hver sin seng igår kveld, betydde det en heeeel dobbeltseng alene, klokka på ringing 10.00 (!)  og bare snorke ivei! Og med en jente som endelig var sulten og ba om mat kl 23 igår kveld, et tegn jeg tok på at hun var frisk igjen! Ja fy søren - da var det nesten å salutere her. Jeg kan ikke huske sist jeg sov en hel natt i strekk, OG kunne sove nesten så lenge jeg ville! Himmelrike!!!

Så kommer valgets kval - være god husmor ELLER god treningsblogger...veeeeel husmora vant! Til en forandring! Og det trengtes. I nesten 4 timer ble huset skrubbet fra topp til tå, salmiakkflasken tømt, bad og do renset med klor og alskens rarieteter, speil pusset, gelender vasket og trapper gnudd. Hele kjøkkenet vasket fra ende til annen. Fy søren så digg det er! Lenge siden kåken har vært så ren OG vi er klare for julefest. Alle pakkene er klare, treet skinner som aldri før - som jeg sier hvert år - fineste treet vi noen gang har hatt!

FullSizeRender.jpg

Og som prikken over i'en...julekonsert med Freddy Kalas før nattevakt!!!! Helt rått (selvom jeg måtte knipbe igjen øynene og ikke tenke på alle de potensielle smittefellene vi sto blant ;) - og vet dere - han Freddy var faktisk utrolig flink til å synge, jeg fikk julestemning ihvertfall!!

 

IMG_6831.JPG

KlemMari

IMG_6834.JPG