OCR Norway

Luke 21 - Throwback-onsdag

Mari Weider

God morgen alle sporty folka! Er det bare meg eller blir det litt ensformig her nå om dagen?? Er jo ikke så mye som skjer, og jeg vet ikke helt hvor spennende det er å lese om hvordan jeg for ørtene gang hiver på meg sekken og løper til jobb? Blir jo dessverre litt sånn når det er Off-season...man er travelt opptatt med å ta igjen livet som har blitt satt på vent et halvårstid, og ikke minst har kroppen godt av en pause tror jeg. Få roet ned konkurransestresset og bygd seg opp igjen. 

Men uansett...bare for ordens skyld - Garmin var generøs igår! En syk liten jente som krevde litt ekstra av mamma før jeg stresset ut døra på vakt og en enda mindre en som også ville ha en god klem + panisk leting etter løpejakka mi resulterte i minus ti minutter på løpeturen min. Bare å hive beina på nakken og sette opp tempo til sone 3-4 da. Blåse i puls, soner Osv i alle oppoverbakkene. Løpe for å rekke jobben rett og slett. Og som takk for strevet ga Garmin meg en 4'er i treningsutbytte! Ikke verst for en ræva 6 km det på en tirsdagskveld ;) 

Spørsmål til dere - det er lenge siden vi har presentert noen atletprofiler her inne nå. Er dere gira på det igjen som fredagskos? Jeg er gira hvis dere er!

Og throwbacken ja.... 

Åhhhh hvor jeg gleder meg til å få klem av denne karen igjen snart!!!  

Åhhhh hvor jeg gleder meg til å få klem av denne karen igjen snart!!!  

...og han her!!! 

...og han her!!! 

...og denne snuppa <3

...og denne snuppa <3

Med denne gjengen!!! 

Med denne gjengen!!! 

Sjekke inn på Tough Guy spaet! 

Sjekke inn på Tough Guy spaet! 

Ja - og dette!!! 

Ja - og dette!!! 

KlemMari