OCR Norway

Hver meter et slit!

Mari Weider

....men jeg kom i mål!  

 

IMG_4713.PNG

Og med helt OK resultat faktisk! Ikke at jeg skal lage livet mitt noe vanskeligere enn andre sitt, faktisk tror jeg alle småbarnsmammaer der ute er i akkurat samme situasjon - når vinduet for trening er der så må man bare bruke det! Selvom klokka mi idag viste 100 og veldig høyt stressnivå i kroppen. Jeg var helt utslitt igår kveld - intervaller hjem fra jobb - 6 x 5 mins - døde meg littegrann. Et snev av energi idag tidlig gjorde at jeg akkurat rakk å få huset i anstendig shape før besøk ikveld! 

Og nå var det altså 90 mins med dødtid...akkurat nok til 5 x 5 mins intervaller i Marikollen + en liten blogg til dere! På tross av stress i kroppen altså! Jeg trengte 3 løpeøkter denne uken og det har jeg nå fått! Imorgen er det hvile + bryllupsfest hos gode venner - og søndag SKAL jeg jobbe litt med musklene mine. Stakkar de atrofierer jo helt bort!

Men hverdagen er travel - man må gjøre så godt man kan. Ved å legge inn 10 push-UPS mellom hver intervall og 15 airsquats så sikret jeg meg en liten følelse av opprettholdelse av muskelmasse :)

Nå straks jobbern- så vin ikveld og bobler av gull imorgen! 

 

IMG_4714.PNG

Ha en deilig fredag! 

KlemMari

 

Test av nye strømper til Frankfurt! Legg merke til flagget :)    

Test av nye strømper til Frankfurt! Legg merke til flagget :) 

 

IMG_4705.JPG