OCR Norway

Herlige høsten!

Mari Weider

God morgen alle fine! Nok en deilig høstdag! Jeg skal være første til å innrømme at jeg liker våren med lyset og sommeren med varmen best. Men høsten har da også sin sjarm. Da jeg kom ut fra jobben igår var jeg sliten og litt småkvalm, og takk og lov for at jeg hadde min bestevenn stående og vente på meg! Å sitte alene og skumpe på en varm overfylt buss var det siste jeg ville. Istedet slo jeg følge med bestevennen min hjem, nøt den deilige klare høstluften, beundret alle fargene og smilte litt inni meg av alle som sto i kø med bilene sine. Hvor himmelsk mye bedre er det ikke å suse avgårde på sykkelen sin?

 

FullSizeRender.jpg
Husk hjelm da dere!!! 

Husk hjelm da dere!!! 

FullSizeRender.jpg

Og litt senere på kvelden vanket det litt kvalitetstid på plattingen, jeg sliter med å komme meg ut på trening kveldstid, men når man har verdens beste apedatter og et herlig apebur, ja da slår man lett to fluer i en smekk. Har jeg sagt hvor mye jeg digger jentene mine? Vel - det gjør jeg - masse. De er verdens beste jenter og lekekamerater! Og Gunnor - ja han er fortsatt underlegen!

KlemMari

 

IMG_4703.JPG