OCR Norway

Hvor ekstremt er for mye av det gode?

Mari Weider

God morgen alle sammen - er det ikke en deilig morgen? Jeg startet dagen med å fyre opp i peisen, tenne lys og la jentene få spise frokost i sofaen. Egentlig har vi fått gode rutiner med å spise på kjøkkenet, men med nesten 7 minus og snø på bakken fikk alle litt julestemning og behov for kos. Når jentene hadde kommet seg ut, krøp jeg under to ulltepper og slumret til Supermann kom hjem. Fantastisk!

I dag har jeg bedt om ekskusjon til Oslo, det er løpefestival på Bislett med 24 og 48 timers innendørs løp og jeg har flere jeg kjenner som sliter rundt på banen. Har så lyst til å stikke ned og se på og heie litt - så da sa Supermann at dagens trening blir på SATS bislett. Helt ok for meg etter å ha tatt en kjapp googlings og funnet et apesystem uten like på senteret der - superkult. Kanskje det blir flere økter der!

Ellers fikk jeg et etterlengtet brev i går...poststemplet i UK og med et tydelig avtrykk av en mynt som lå inni. Endelig kom den - mynten som jeg bare har hørt rykter om. Mynten som symboliserte min kvalifisering til å delta på Spartan World Championsship. Dette er kanskje den største drømmen jeg har innen hinderløp. Det er liksom spartan som er begynnelsen - og noe som i mine øyne er det største man kan gjøre. Men igjen er det penger og økonomi som spiller en rolle - men så lenge drømmen er der er alt mulig.

Men hvor ekstremt er for ekstremt...i går fikk jeg nyss i at noen har lyst til å danne lag med supermann og meg på 24 Toughest i juni...det er klart dette også er noe som frister...men samtidig kjenner jeg det knyter seg litt i magen, 24 timer er ekstremt...jeg har sett videoer og hørt historier på godt og vondt fra de som løp i år...Det er en opplevelse for livet...men samtidig må man grave dypt dypt i seg selv for å klare det....vi får se...

Men nå stikker vi ut og skal heie litt på de som virkelig sliter i dag - blir gøy å se, alltid litt gåsehud og iliinger når man er på sånne steder!

Ha en strålende dag!

KlemMari

ps...og er det noen som har sett denne bicepsen før;) Jeg har sett den opptil flere ganger i vår og sommer...og merkelig nok er det ikke bicepsen som fascinerer meg...mannen bak bicepsen har gjort seg fortjent til å være denne ukens atlet - jeg gleder meg til å presentere han ikveld!