OCR Norway

Med fokus på løping

Mari Weider

God morgen alle sammen! Etter igjen å ha vært Queen of the night må jeg unne meg noen timers søvn, før det som er igjen av dagen kan nytes. På fredag hentet jeg en pakke på posten (absolutt ikke sponset på noe vis...), og vips var begge jentene kledd i Trimtex fra topp til tå - og Nora var klar for å ut å løpe! Så i dag har jeg egentlig lovt at vi skal ut en liten tur sammen - jeg fikk min planlagte langkjøring for uken i går (14 km rolig tempo) - og mens vi løp og tok følge til butikken lovte jeg at hun skulle få lov å løpe i morgen. Er jo bare å innse at med den mengden trening og løping vi legger ned, er det vel ikke så himla rart om det smitter over på jentene og at de har lyst til å være med ut på tur. Og jaggu skal de få lov til det! Jeg har jo store planer om ekte OCR debut i 2017 i hvert fall for Karoline, og Supermann har jo lovet dem Spartan Race til sommeren. I tillegg kommer jo X-run som før med barneløp, og det ryktes også om at WOX i Skien skal ha barneløp. Så her er det bare å løpe på hele gjengen.

Jeg fikk en melding her for en stund siden som har brent seg litt fast, det var en bekjent av meg som hadde nevnt for kjæresten sin at han skulle møte meg vedrørende Ego Superegg...hvorpå hun svarer "åh ja, hun vet jeg hvem er, hun har en kjempefin løpeblogg!" Jeg ble så glad da jeg hørte det, men samtidig litt lei meg siden jeg ikke lengre skriver så mye på blogg.no....var det dumt tro å slutte å skrive der? Jeg håper jo jeg klarer å få videreført bloggen til en viss grad her - jeg prøver jo å balansere bloggen her til ikke å bli for personlig...men likevel - jeg er nå engang meg! Like it or not!

Men jeg lover - om jeg hadde en fin løpeblogg, så skal jeg prøve å holde den i live her inne. Og bare sånn for å ha sagt det, det kjentes godt i går å løpe - jeg har ikke helt klart å finne de rette mengdetreningsskoene som ikke gir meg vonde føtter når jeg løper, men med tempo rett rundt 10 km/t i går, var det godt å løpe, og jeg hadde lett kunne løpe noen kilometer til. Deilig å ha det i boks nå som Tough Guy nærmer seg med stormskritt - der er det 16 km i et lite helvete som venter oss, og da er det digg at løpeformen sitter i det minste!

Ellers er det ukens siste dag i dag - og ukens løp skulle være X-run. Jeg har gitt dere en video, jeg har gitt dere inside fra arrangøren, og jeg tenkte å avslutte uken med bloggreviewen jeg skrev fra Oslo-løpet på Runners World - her beskriver jeg en del av signaturhindrene til X-run og ikke minst kommer med en aldri så liten rapport fra barneløpet! Du finner artikkelen HER! Kos deg!

KlemMari

Digger denne dama <3

Digger denne dama <3


...jo ok da...slenger med link til artikkelen min på Kondis.no og fra Eidsvoll ;) Der...da skulle du ha nok lesestoff for kvelden ;)