Camp Weider

Så var det denne rumpa da!

Mari Weider

Sponset innlegg!

Jeg vet ikke om det finnes noen som kjenner meg der ute som ikke har hørt om rumpa mi! Verdensberømt faktisk;) Men egentlig er det vel mer hamstringen som er problemet, hamstringfestet som gjør at smertene setter seg opp mot rumpa og jeg klager på den. Mange kloke hoder har bedt meg om å trene litt alternativt en periode, men dette har jeg altså ikke vett til, og ergo blir liksom ikke ting helt 100% bra. Jeg burde løpt mindre, tøyd mer og gjort mer rehab-øvelser! Absolutt. Men istedet har jeg funnet meg en duppedings som ikke bare hjelper rumpa mi i å bli bedre…den gjør så uendelig mye mer!

Adjustments.jpeg

La meg prøve å fortelle litt om den bioelektriske teknologien til MiTouch fra Nurokor:

MIKROSTRØM STIMULERING

Stimulerer kroppens naturlige prosesser som hjelper med å reparere musklene våre, reduserer smerte og betennelse betydelig, og forbedrer funksjonstap ved muskelskader.

MSS hjelper proteinsyntesen og øker produksjon av ATP (Adenosintrifosfat) som lagrer energien vi trenger for omtrent alt vi gjør.

NEVROMUSKULÆR STIMULERING

Fysioterapi designet for å avspenne muskler og forbedre sirkulasjon, raskere restitusjons- og rehabiliteringsprosesser og forbedrer muskelstyrke og utholdenhet.

NMS-formuleringene stimulerer musklene til å produsere peptider og proteiner som er nødvendig for en normal kroppsfunksjon.

PERIFER NERVE STIMULERING

Hurtigvirkende smertelindring som er naturlig for kroppen, for alle typer kronisk og akutt smerte.

Vitenskapelig formulert bioelektrisk behandlinger som nøyaktig treffer smertemålet ved å blokkere smertesignalene som går fra ditt sentrale nervesystem til hjernen.

Så hva betyr alt dette? Og hjelper det er det mange som spør meg! Som jeg allerede har nevnt er det mye annet i tillegg som også bør gjøres, men jeg tør nesten påstå at denne lille maskinen har endret livet mitt som løper. Når man er i sine beste år (!) som løper er det mye som røyner på…i tillegg til en vond hamstring, har jeg slitt mye med vonde knær, akillessene murrer litt innimellom, som intensivsykepleier er det ofte jeg er sliten i skuldre og korsrygg, og med heldig vinner at et par «mannelegger» er det ikke sjelden jeg har skikkelig stinne legger etter lengre eller hardere løpeøkter. Og Nurokor sin MiTouch hjelper meg med alt dette. Jeg har enda ikke fått testet ut alle funksjonene den har, rett og slett fordi døgnet ikke har nok timer, og jeg har mer enn nok å bruke den til allerede.

En time på sofaen med denne på knær og akilles fjerner faktisk den akutte smerten etter en løpetur. Og med et par timer på den på korsryggen slapper jeg godt av i musklene der. Hamstringen kjører jeg ofte i flere timer ved å starte nederst på hamstringen og jobbe meg oppover. Jeg kjører som regel da også ulike programmer i ulik intensitet. Akilles og knær kjører jeg som regel mens jeg slapper av i sofaen, men hamstringen er det ikke rent sjelden kollegaene lurer fært på hva jeg driver med, da jeg farter rundt med ledninger og det lille apparatet i lomma på uniformen. Ja jeg har til og med løpt med den, og bruker da programmet med mikrostrøm. Mikrostrøm kan forøvrig sammenliknes litt som å ta vitaminer fikk jeg beskjed om da jeg mumlet om at den var litt kjedelig med at man ikke kjenner noe. Og den kan dermed også da brukes underveis i treningsøkter!

Adjustments.jpeg

Som jeg skrev er dette innlegget sponset, heldige meg!!! Men jeg hadde faktisk testet TENS før jeg ble kjent med Nurokor.

TENS er faktisk en anerkjent behandling for å redusere akutte og langvarige smerter. Metoden ble utviklet på 70-tallet etter at Melzack & Wall beskrev gatecontrol-teorien (portteorien) i 1965. Et TENS-apparat er lite, bærbart og batteri-drevet. Det kan benyttes både av helsepersonell eller av pasienten selv.

Jeg har nevnt denne behandlingen både for leger på jobben og for fysioterapeuten som har hjulpet meg enormt mye før, og begge faggruppene anerkjenner denne behandlingen. Så igjen er jeg evig takknemlig for samarbeidet med Nurokor Norge - og fortsetter både løping, styrke og hindertrening koblet til strøm.

Har du spørsmål om dette bare skyt i vei så skal jeg svare så godt jeg kan, og føler du deg fristet til å prøve har jeg fått lov å dele koden Mari10 med dere som gir 10% rabatt på Nurokor Norge sine produkter!

KlemMari

IMG_5440.jpeg