Camp Weider

Litt stolt…og veldig flau!

Mari Weider

Jaja «du får ikke gjort bedre enn ditt beste»…sies det! Men når du ikke engang klarer å gjøre ditt beste, ja da blir man både irritert, forbanna og …flau! Altså, med råeste Coach Kloster på lag har virkelig løpingen tatt seg opp siste ukene og man skal jo ikke ha formtopp nå. Men at dette løpet skulle være en test på hvor man sånn ca ligger, det er helt sikkert! Og jeg gledet meg…og gruet meg som en drittunge. Med tunge skyts fra Sverige og ikke minst Spania så må man prestere på høyt nivå her nede…om ikke er det stang rett ut!

AF132847-F8B8-411D-BF6F-FE7C946AFE91.jpeg

Som vanlig var løpet fantastisk som racedirectoren sa…and brutal! Og det var det, med såkalt 3 bakketopper gikk pulsen smack opp i sone 5 første bakken. I kjent stil kjørte spartan oss over en haug med vegger første kilometeren for å spre feltet før vi forbausende nok kom ganske tidlig til Olympus og Twister. Mer eller mindre rett etter hverandre. Kun skilt av en knotete bekk og Bender. Men julegrisen datt seff ned fra Olympusen i kjent stil, bannet seg gjennom 30 burpees og så ryggen til Pia Kind forsvinne sammen med en haug andre! Så kom twister…3 seksjoner = syrefest…grepet var ikke på plass kjente jeg etter et par grep, men likevel var det ikke før 3.siste grepet det glapp! Jeg gadd ikke engang banne nå…jeg visste pallen glapp der! 30 burpees til og så 9 km med jag for å prøve å ta igjen tapt tid!

«Det er ikke over før du er i mål!»

Hadde jeg hørt litt mer på den stemmen, løpt litt lengre i bakkene, løpt enda fortere nedover, gitt jernet til sone 5,4 istedet for kun sone 5,2 bortover grusveien, hadde jeg kjempet litt raskere gjennom gjørma…hvis hvis hvis! Hvisomattedersomatte gjelder ikke! Kun hardt arbeid! Så nå skal jeg hjem å fortsette den gode jobben min med løpingen, få igang hengingen, trene mer overkroppsstyrke (som jeg har sagt 1000 ganger før…) - for nå gidder jeg ikke få en 4.plass til som skilles av så små marginer at tullefeil blir avgjørende! Step it up Fru Weider!

Takk gode Gud for at Sjefen Weider reddet familiens ære idag med en finfin 3.plass i sin alder! Aroo til deg Supermann ❤️

IMG_4341.jpeg

Lov å være stolt av han der da!

KlemMari

Adjustments.jpeg

Og som jeg sier - «If you cant win, be fabulous!»