Camp Weider

Virtuelle løp!

Mari Weider

Mens de aller fleste løp og arrangementer blir avlyst fra dag til dag nå, og mens treningssenter, idrettsparker og idrettsanlegg stenges ned er det heldigvis nye ting som skjer. Vi blir utfordret til å holde oss i form på nye måter, for mange av oss handler det bare om å omstille hjernen litt (det kan være vanskelig nok), SATS har livesendinger, instagram har eksplodert i tusenvis av hjemmetreningsvideoer - og virtuelle løp og konkurranser lanseres. Spartan race har hatt virtuelle Challenges før, men nå kommer også Runners World med virtuelle løp man kan melde seg på - og YEAH - man får til og med medalje!

IMG_5610.jpeg

Foreløpig er det en løpschallenge - Mil etter mil i april - enkelt og greit om å gjøre å sanke flest mulig kilometer (eller mil) i april, du velger mellom 3 distanser 42, 150 eller 300 km, og et løp - Langfredagsmaraton - her kan man velge mellom å løpe et halvmaraton eller fullmaraton. Kult? Jeg skal helt klart i hvert fall delta på den første challengen, men kanskje tillater en dagvakt på langfredag også å kombinere det med en halvmaraton??? Det går jo ikke så fort med denne frøkna, men likvel, det burde vel være do-able!

IMG_5611.jpeg

Hva tenker du? Er du gira på litt ekstra motivasjon til å snøre på seg joggeskoene før eller etter jobb, eller i helga. Her styrer man jo helt etter egen form, men det er alltid deilig med litt ekstra motivasjon og kanskje en aldri så liten konkurranse mellom gode venner om hvor langt man kan komme. Satser du på 150 km i april måned må du løpe 5 km om dagen, men går du heller for 300 så får du virkelig kjørt deg med 10 km om dagen! Hvor “badass” er du? Kjenner jeg Runners World er det lov å gå de gitte kilometerne også!!! De skal bare fullføres!

KlemMari

Ps…og selvfølgelig oss geeker imellom, du finner de representative gruppene på Strava også! Så her får du ikke sluntret unna ;) 





90717565_808581882985209_6165146573807288320_n.png