Camp Weider

Ukas gulløkt

Mari Weider

Oppe og ikke gråter? Må innrømme at vekkerklokka er ikke min beste venn. Et hardt liv å være B-menneske ass, jeg fungerer så best om kvelden. Var nesten så jeg seriøst vurderte å ta gårsdagens løpetur kl 22 om kvelden ettersom vi kom alt for sent hjem fra klatringen. Men no worries, coach Marie har sagt vi har god tid og for å spare krefter har jeg fått beskjed om å fokusere på helgens ninja konkurranse og spare beina litt.

Men ukas gulløkt skal alltid gjennomføres, så istedet for å dra hjem etter jobb, blir det rett på sats for å kjøre den før Crosstrainingen med gjengen min:

  • 10 mins oppvarming

  • 8 x 1 km terskel (1 mins pause imellom)

  • 10 mins nedtrapping

Enkelt ikke sant? Ikke noe fuzz og fancy ting. Bare få det løp👊🏼

Ha en strålende dag da dere!

klemM

Adjustments.jpeg

PS…Hahaha gjett hvem som sendte meg melding etter at jeg la ut klatrevideoen igår…selveste Sjefen sjæl av Ninja og klatring, Tommy Nordvang - «ehhh tror vi må ha en date snart!» Så altså - tilbake på Skullerud før helgen da for å få litt tips og triks🤣 dævver ass, og jeg som syntes jeg var så flink…men seriøst - totalt ydmyk og åpen for råd! Har lyst til å bli god på dette, er jo bare så gøy, men likevel en jungel med nye ting!

Adjustments.jpeg