OCR Norway

Timeout...og ny lekeplass!

Mari Weider

Beklager altså alle søte. Har gått litt ned for telling siste dagene. Helt klassisk... Etter 3 helger på rad med 5 løp, traff både kroppen og hverdagen meg hardt mitt i planeten og jeg må bare ta litt timeout. Tro ikke at jeg ikke følger med i kulissene, for jeg gjør det altså...og jeg jobber på...men jeg bare blir litt passiv her inne. Men da er det godt å ha en makker i Line som tar ansvar når jeg faller litt sammen. Søteste Line, elsker deg for at du er der sammen med meg og holder OCR Norway oppe!

image.jpg

Men ok...jeg har fortsatt store mål om neste helg, vi har altså meldt oss på kanskje det heftigste hinderløpet ever. Du leker ikke butikk i Strong Viking - både avstanden på 19 km og kreftene hindrene suger ut av deg krever enormt av deg. Da jeg hadde løpt Strong Viking i mars har jeg aldri noen gang vært så mørbanket da jeg våknet dagen etter, absolutt hele kroppen skrek av smerte, og jeg har en enorm respekt for løpet! Men jeg gleder meg stort, det er mye jeg har fått orden på siden mars, så skal bli gøy altså! Og så reiser vi jo nå sammen med verdens beste Helle, så om det ikke blir EM-billett så blir det ihvertfall en superkul tur!

Aight - gårsdagen fikk jeg unnagjort ukens første langkjøring på, og idag ble det styrke på sats. Og vet dere hva???? JEG HAR FÅTT MEG EN NY LEKEPLASS!!!! Herregud jeg var som en verpesyk høne idag, og dro hjem som en furten drittunge som hadde kommet til stengt godtebutikk. De har nemlig oppgradert senteret med et megakult performancerack midt i rommet. Med verdens (!) lengste monkeybar og mye større plass til fritrening! YASS! Fy søren nå blir det gøy altså! I tilllegg har supermann store planer for plattingen vår...kanskje det blir ihverksatt iløpet av helgen...og da blir det hinderløp hver dag!

Sats Metro <3

Sats Metro <3

Resten av uken nå skal det bli fokus på å komme seg til fredagen - det er dobbel jobbing takket være egen dumhet, det er foreldremøte og det er et par nattevakter. I tillegg må jeg få klemt inn minst to løpeøkter til, helst 3 - intervaller imorgen ettermiddag og to rolige langkjøringer. Får jeg til litt styrke også er det superbonus - men henge 5 mins hver kveld er et must! Henge henge henge - grep grep grep - fakta faen er at Sagaen kommer til å vente på meg etter 19 km i Roskilde! Og på sagaen finner vi Peg-en! Dahhhh! Ønsk meg lykke til!

KlemMari

 

image.jpg