OCR Norway

Back to All Events

Strongmanrun

StrongmanRun-løypa i Kristiansand måler rett over 10 km. Vi legger opp til at dette skal bli Norges morsomste og mest sosiale hinderløp. Her oppfordrer vi dere til å forenes som ett «team» og ta utfordringene sammen. Vi har ikke fokus på eliteløpere, men vil lage mest mulig god stemning for dere som vil prøve noe nytt og kult. Hinderløp er skikkelig i vinden om dagen, så hvorfor ikke teste ut en ny utfordring.

Målet for alle lagene er å gjennomføre hele løypa, med de hindrene det innebærer. Det vil bli vått og kaldt, men vi kan love deg en skikkelig kul opplevelse. Hvor godt dere kan samarbeide vil definitivt bli satt på prøve. Følg med i våre sosiale kanaler hvor vi kommer til å avsløre deler av hindrene

 

Hjemmeside og påmelding HER

Earlier Event: September 9
Villmann - NIghtrun
Later Event: September 16
Fjellvikingen