OCR Norway

Over Stokk og Stein

Velkommen til et sosialt hinderløp i hjerte av Sunnmørsalpene. Arrangert for første gang i 2015.

 

Naturen stiller med naturlige hinder, og vi med noen ekstra. Deltakerne må manøvrere seg blant annet over/under bekker, rotvelter, steingjerder, grøfter, rundballer, paller mm. Tømmerstokker og steiner skal også bæres. Noen overraskelser blir det også.

 

Dette hinderløpet er laget FOR ALLE. Enten du er

sofagris, bonde, nerd, utrent, mosjonist eller student; her er det viktigste å utfordre seg selv og delta i fysisk aktivitet i sammen med andre.

 

Grillingen og festen etter løpet er nok kanskje like viktig som selve løpet. Så ta med venner og litt grillmat og bli med på årets artigeste utfordring.

 

Lengde: Ungdom/familie og mosjon: En runde a 4,25km.

Konkurranseklassen: To runder: 8,5 km.

Hinderløpet Over stokk og stein har den store gleden å tilby nordens eneste Hindermaraton. Dette er den ultimate utfordingen for deg som elsker hinderløp og eller maraton. Hvor mange finnes det i Norge som er tøffe nok til å gjennomføre en hindermaraton?

 

Løpet vil bli arrangert som et rundbaneløp, der en runde er 8,4 km (5 runder). Det vil være 60+ hinder per runde. Hindrene vil teste utøverens utholdenhet, styrke, spenst, balanse, koordinasjon og ikke minist vilje til det ekstreme.

Løypen vil gå i trasen til hinderløpet Over stokk og stein. I tillegg vil vi legge inn tre nye ekstrasløyfer slik at løypen blir lenger og deltakerne blir introdusert for flere nye tøffe hinder. Dersom elva i Follestaddalen ikke har ekstrem vannføring vil denne bli et kaldt og tungt hinder. For å tyne deltakerne til det ytterste skal det bæres med seg en stein på 2 kg på sisterunden.

 

Vi sørgerfor mat og drikke under og etter løpet. Drikkestasjon og matstasjon vil være tilgjenglig to ganger per runde og ved målgang.