OCR Norway

Back to All Events

Northman OCR - Sandnes

"Lenge før motorvei og bredbånd... Lenge før elbiler og sushi..., lenge før fabrikker og industri... Lenge før vikinger og troll... Fantes det en gruppe mennesker her oppe i nord. Hver dag var en kamp for overlevelse. Hver dag lurte farer rundt hvert hjørne. Kun de sterkeste overlevde Kun de sterkeste kunne kalle seg NORTHMEN! Har du det som skal til for å utfordre din indre Northman? Bli med oss på et løp gjennom tiden, fra urmenneske til sivilisasjon! En løype som strekker seg fra naturskjønne omgivelser rett inn i hjertet av sandnes sentrum! Utfordre deg selv, kollegaer, vennegjeng eller kjæresten. Bli med oss å bring energien tilbake til Sandnes, som en ekte Northman!

 

Hjemmeside HER!

Earlier Event: May 5
Toughest Malmø
Later Event: May 12
FunRun Moelv