OCR Norway

Back to All Events

Barskingen - Rakkestad flyplass

https://www.deltager.no/barskingen_ocr_27052017

Barskingen OCR (Obstacle Course Race/ Hinderløp) 

Barskingen er et hinderløp som alle over 15 år kan delta i.

Velkommen tilbake til barndommen med kryping, hopping, løfting, jogging, klatring og åling!

Løpet er lagt opp til at alle skal komme ut av komfortsonen sin, teste seg selv og øke mestringsfølelsen.  og Start/mål og eventområdet ligger på Rakkestad flyplass og løypa går gjennom gårdstunet på Åstorp Gård.

Publikum får gleden av å følge deltagerne gjennom flere hindere på flyplassen og rundt gården. 

BARSKINGEN OCR er på 5 og 8km.  Vi bruker flere naturlige hindere. I tillegg har vi konstruert hindere som utfordrer deg mentalt og fysisk. Vi har over 40 forskjellige hindere.  Du blir garantert svett, utslitt og møkkete. Og vi lover at du kommer i mål med et kjempesmil!

Det som skiller Barskingen fra andre kjente og store hinderløp i Norge, er at vi bygger flere av hinderne på stedet og lar de stå permanent. I praksis vil vi ha muligheten til å bygge på og utvide hindere for hvert år. Gjøre de større og morsommere. I fremtiden vil du som deltager få oppleve og bryne deg på hindere som du aldri før har sett i Norge.

- 27 mai 2017 vil det være premier til de beste i dameklassen/ herreklassen og i lagkonkurransen.

- Det vil også være egen klasse for elite, dette gjelder kun for 8 km. 

Earlier Event: May 20
WOX - telemark
Later Event: June 3
Tough viking - Oslo