OCR Norway

Back to All Events

Totens tøffeste

Terrenghinderløpet «Totens Tøffeste» tar Gjøvik som en høst-storm 7. oktober 2017. Bli med og vær en av «Totens Tøffeste»! Tøff er noe du bestemmer deg for å være, her vil alle få utfordringer både psykisk og fysisk. Og alle kan klare det!

På en fem kilometer lang løype fra Gjøvik Fjellhall, gjennom evakeringstunneller, mørk skog og på smale stier, opp taustiger og klatrenett, over vegger, bekker og ned skråninger, ut i søla i Bassengparken, i vannet på Fastland, to ganger opp og over Hovdetoppen - og med 40 hindre - vil Innlandets første Obstacle Course Race gi deg utfordringer som du aleine eller sammen med laget ditt må mestre. Er du «Totens Tøffeste?».

Å være tøffest handler ikke om hvordan du ser ut eller er trent, det handler om hvordan du tar utfordringene - om å vinne over deg sjøl, hjelpe laget - teste grenser, fullføre, kjenne gleden over å komme i mål. 

Earlier Event: September 16
MudRunNorway
Later Event: October 13
OCR World Championship 2017