OCR Norway

Back to All Events

X-run mini - Oslo

X-Run Mini er vår nye satsing rettet mot barn i alderen 7–15 år. Det er en morsom og tøff konkurranse som vil gi mye glede både før, under og etter løpet. Vi arrangerte for første gang i Oslo i august 2014 til stor glede for både barn og voksne som var med og støttet og heiet frem sine små.

OM X-RUN MINI

X-Run Mini er et skikkelig løp og man får startnummer og sin egen startid. Det er en liten premie til alle deltagere og vi tar tiden og kårer vinnere i aldersgruppene 10–12 og 13–15 år.

Vi har tre klasser i X-Run Mini:
- 7–9 år
- 10–12 år
- 13–15 år

LØYPE

Løypene vi setter opp er tilpasset de ulike aldersgruppene. For de minste barna kan foreldrene bli med rundt i løypa og oppmuntre og gi en støttende hånd over og gjennom de ulike hinderene. Løypen varierer i lengde og vanskelighetsgrad fra de alle minste til ungdommen. Lengden vil være mellom 1–3 km lang og oppleves som krevende, men veldig morsom. Med en god atmosfære og en spennende og variert løype så vil X-Run Mini vekke glede og iver blant alle barn og ungdom som blir med.

HINDERE

Hinderene vil utfordre ens balanse, spenst, koordinasjon, smidighet, styrke med mer. Løpet vil selvfølgelig også utfordre ens utholdenhet, og barna vil få blandet lek med fysisk aktivitet.