OCR Norway

Back to All Events

Veterans open - Oslo

BLI MED PÅ ÅRETS HINDERLØP!

Veterans Open er det første løpet i Norge hvor barn, sivile, veteraner og militære kan teste seg i egen hinderløype!

Velg den lange løypa (8 km) og mål krefter mot de tøffeste, eller den kortere hvis du er normalt trent (4 km). Ungdom (2 km) og barn (250m) gis også muligheter for en super opplevelse i egnet hinderløype. Selvsagt er alle invitert til å heie!

Dette blir en folkefest for barn og voksne med spennende hinder og god underholdning. «Veterans Open» er åpent for alle til å delta, både individuelt og med lag. Overskuddet av denne dagen går til Stiftelsen Veteranhjelp.
I samarbeid med NVIO organiserer ABX Sport og Helse AS/UTFORDRET hinderløpene i nærområdet ved Krigsskolen på Linderud (Veterans Open Oslo 18-06-2016) og Kristiansten festning (Veterans Open Trondheim 27-08-2016).

Kjøp ditt deltagerpass her: www.veteransopen.no

Earlier Event: June 18
Action Run - Helsingborg
Later Event: June 18
Trolljegerprøven 8 km - Sandnes